x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

God sommer

Den nasjonale satsingen på det internasjonale møte- og arrangementsmarkedet har fått seg en ekstra boost etter at NCB ble integrert i Innovasjon Norge, og nå styrker vi denne satsingen både i form av ressurser og nye muligheter innenfor alle segmentene vi arbeider på. Det nye Meetingsteamet er i disse dager i ferd med å falle på plass også, og vi kommer tilbake med navn på alle når det er klart. Vi forsterker satsingen på utekontorene i Hamburg, London, Stockholm og den Haag samt på hovedkontoret i Oslo. I denne anledning kommer vi også til å utlyse en stilling på kongress i disse dager. 

Vi har hatt et travel første halvår i 2018 bestående av diverse salgsturer i markedene, famtripen «MeetinNorway» under NTW, fagmessen IMEX i Frankfurt for å nevne noe. Denne uken er vi i London på The Meetings Show samt at vi skal ha et eget Norges arrangement i den norske ambassaden for internasjonale organisasjoner og foreninger.

 Innenfor arrangementsturisme så skal det lages en nasjonal arrangementsstrategi innen nyttår, og vi kommer i disse dager til å annonser hvem som skal ha prosjektledelsen i forhold til denne prosessen. Her vil ikke bare reiselivsbransjen inviteres inn, men også representanter fra øvrig næringsliv, idrett- og kultur samt aktuelle departementer. Høsten kommer til å bli ekstremt travel med mange planlagte aktiviteter med bl.a. kundearrangementer i Nederland og Sverige, stor visningstur fra Tyskland til utvalgte destinasjoner i Norge samt messene IMEX America og IBTM i Barcelona.

 Vi takker for godt samarbeid så langt i år, ser frem til en travel høst og ønsker dere alle en riktig god sommer 😊

Kontakt oss om meetings:

Frode Aasheim
Spesialrådgiver kongress, møte og arrangement
Tlf. (+47) 92 83 38 52
E-post: Frode.Aasheim@innovasjonnorge.no

Elisabeth Bugge
Seniorrådgiver kongress
Tlf. (+47) 98 48 00 50
E-post: Elisabeth.Alethe.Bugge@innovasjonnorge.no

Birgitte Nestande
Rådgiver arrangement
Tlf. (+47) 93 60 66 71
E-post: Birgitte.Nestande@innovasjonnorge.no

Kari Anne Schwach
Rådgiver / Prosjekleder
M: +47 970 80 813
Kari.Anne.Schwach@innovasjonnorge.no