Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

IMEX i Frankfurt ble en suksess

Årets IMEX leverte mer enn 500 kundekontakter, og var en av de mest suksessfulle i forhold til antall kunder og organiserte arrangementer/aktiviteter rundt messen.
Glade norske deltagere på IMEX 2018 i Frankfurt
Glade norske deltagere på IMEX 2018 i Frankfurt.
Photo: Innovasjon Norge
22. juni 2018

Elisabeth Alethe Bugge

Innovasjon Norge organiserte den norske fellesstanden på messen på vegne av 24 bedrifter fra norsk møte- og arrangementsnæring. Vi merker en økt etterspørsel etter Norge og norske produkter, og totalt ble det avholdt over 500 en-til-en møter i løpet av disse dagene.

Kundearrangement

I tillegg arrangerte vi kundearrangementer på vegne av norske partnere, og kunne i år by på 17. mai frokost for nye tyske kunder.

Sammen med de norske kongressbyene inviterte vi også internasjonale fagmiljøer og organisasjoner  fra USA og Canada til en kundekveld i Frankfurt. Dette ble veldig godt mottatt og nye relasjoner har blitt knyttet i ledd av en styrket kongressatsing fra Innovasjon Norge.

Presentasjoner av Norge som meetings-destinasjon.

Bocuse d’Or sølvvinner Davidsen – sjefskokk på den norske standen

På den norske standen fokuserte vi på norsk matkultur og hadde med oss Bocuse d’Or sølvvinner Christopher Davidsen som skal drive Speilsalen restaurant på Britannia, samt Mikael Forselius fra Britannia Hotel i Trondheim. Superkokkene kunne by på de beste norske råvarer og være historiefortellere til nysgjerrige kunder, noe som bidrar til å løfte inntrykket av Norge som møtedestinasjon.

Norge jobber på 17. mai

At messen faktisk også var på 17. mai ble markert, noe som gjorde at den ellers rolige torsdagen ble en fantastisk dag som resulterte i mye positiv oppmerksomhet på den norske standen. Vi avsluttet messen med en fellesmiddag for de gjenværende norske deltakerne.

Å være tilstede på de viktigste møteplassene innenfor det internasjonale møte- og arrangementsmarkedet er derfor viktig. Fagmessen IMEX er en av verdens ledende hvor over 5200 kvalifiserte kjøpere fra hele verden blir flydd inn for å treffe rundt 3500 leverandører fra mer enn 150 land.