Skip to main content

Er NTW noe for meg?

Samarbeider du med turoperatører eller incoming-operatører, eller ønsker du å selge og markedsføre ditt produkt til denne kundegruppen? Da kan NTW være en viktig møteplass for deg.

NTW er en flott arena for å få kontakt med mange turoperatører/incoming-operatører fra ulike markeder, på kort tid og på hjemmebane. Du vil kunne treffe og knytte relasjoner til de viktigste og mest seriøse samarbeidspartnere henholdsvis i Norge og i 25 ulike land. Det sparer deg for mye reising: vi bringer kundene til deg i Norge.

Få produktet ditt på Norgeskartet! 

Alle kjøperne som besøker workshopen er på jakt etter nye produkter. NTW er deres desidert viktigste kjøpsarena og blir brukt for å planlegge kommende turproduksjon. Vis fram og selg inn produktet ditt til operatørene og benytt denne unike sjansen til å komme med i produktporteføljen deres. Dette er også en utmerket anledning til å få direkte tilbakemeldinger om hvordan produktet ditt passer de ulike markedene.

Etterarbeidet er viktig

Visste du at du kan få over 30 avtaler med potensielle kunder? Tenk derfor nøye gjennom hva som kreves av oppfølging og kapasitet. For få best utbytte av din deltakelse på NTW er det avgjørende med en god oppfølging. Sett derfor av tid til dette i etterkant av NTW – da oppnår du best resultater!