Skip to main content

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål i forbindelse med arrangementet. Har du likevel flere spørsmål, finner du kontaktinformasjon til venstre på siden.

Hvordan vet jeg at jeg er påmeldt?

Når du er ferdig med påmeldingen vil du automatisk motta en ordrebekreftelse på e-post. Denne blir sendt til din personlig epost-adresse, som du har oppgitt under påmeldingen. Om du ikke har mottatt en slik e-post, er påmeldingen din sannsynligvis ikke blitt registrert. Sjekk eventuelt spam-filteret ditt. Eller send oss en epost, om du fortsatt ikke finner den.

Jeg vil endre informasjon som står i påmeldingen min

Når du melder deg på, vil du få tilgang til en nettside hvor du har mulighet til å endre informasjonen i påmeldingen din. 

Får jeg korrektur av det som skal stå i produktmanualen?

Vær oppmerksom på at det du har skrevet under påmelding, er det som blir registrert i manualen. Det bli tatt en korrekturrunde hvor evt. språk og stavefeil vil bli rettet. Du får tilgang til en nettside hvor dette kan gjøres nettsiden i etterkant av påmeldingen. Les nøye gjennom det du har sendt inn.

Forskjell mellom firmanavn (fakturanavn) og firmanavn (profileringsnavn):

Firmanavn (fakturanavn): Dette er navnet til bedriften din slik den er registrert i Brønnøysundregisteret. Dette navnet vil bli brukt ved fakturering.

Firmanavn (profileringsnavn): Dette er navnet til bedrift din slik du ønsker at den skal være profilert overfor andre deltakere. Det er dette navnet som vil framgå i produktmanualen, på navneskilt, standskilt osv.
Pass på at du har sendt inn riktig navn!

Får vi lov til å ha med kolleger på arrangementet selv om vi kun bestiller 1 stand - 1 person? 
Ja. vi åpner for påmeldingen av ekstra deltakere etter påmeldingsfristen. Innen fristen er det viktig å få inn antall stands og antall kjøpere.
Etter denne fristen kan vi åpne for ekstra deltakere fra de ulike selgerbedriftene, da dette vil være avhengig av kapasitet.

Kjøperne – hvem blir invitert?

  • Utenlandske og norske tur-og incoming operatører, som har Norge i sitt program, eller har konkrete planer om å inkludere Norge i programmet.
  • Turoperatørene vurderes av Innovasjon Norges utenlandskontorer ut i fra dokumentert eller planlagt turproduksjon i Norge.
  • NTW retter seg i hovedsak mot turoperatører i markeder som Innovasjon Norge bearbeider aktivt. I tillegg inviteres utvalgte turoperatører fra enkelte markeder hvor vi ikke er representert med eget kontor.