Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Hvem er vi?

De fleste kjenner oss som Visit Norway. Andre snakker om oss som Innovasjon Norge Reiseliv. Begge deler er i grunn riktig, men helt korrekt er det at vi alle er ansatt i Innovasjon Norge. Vi jobber all med oppgaver knyttet til reiselivsoppdraget selskapet får fra Nærings- og fiskeridepartementet - og vi profilerer Norge som reisemål gjennom merkevaren Visit Norway.
Nordlys over reine i Lofoten
Nordlys over Reine i Lofoten.
Photo: Alex Conu / Visitnorway.com

Innovasjon Norge tilbyr rådgiving, finansiering, kompetanse og nettverk innenfor reiselivet, og profilering av Norge som reisemål gjennom Visit Norway. Dette skal bidra til lønnsom utvikling i reiselivsnæringen og styrking av næringens konkurransekraft. Profileringsoppdraget er gitt av Nærings- og fiskeridepartementet.

Kunnskap og kompetanse er viktig for reiselivsnæringen, både for å kunne ta riktige beslutninger på ulike nivåer og for å kunne utvikle innovative og fremtidsrettede reiselivsprodukter.

Skåpet

Handlingsplan for reiselivet

Innovasjon Norge lanserte våren 2017 en handlingsplan for det nye, norske reiselivet. 

Les mer

Reiselivsmeldingen 2017

Meld. St. 19 (2016–2017) Opplev Norge – unikt og eventyrlig

Meldingen presenterer regjeringens politikk for en bærekraftig og lønnsom reiselivsnæring. Med utgangspunkt i den siste tids utvikling i reiselivet skisserer meldingen de muligheter og utfordringer som næringen står overfor og redegjør for hvordan regjeringen vil styrke grunnlaget for næringens utvikling.

Les meldingen

Kontakt oss:
Redaktør
Marianne Mork
Kommunikasjonsleder Visit Norway
Tlf. +47 414 49 747
Send epost
 
Gjelder henvendelsen analyser og/eller tall:
Margrethe Helgebostad
Seniorrådgiver reiseliv
 Tlf. +47 917 49 513
 
 
Finansiering, tjenester og arrangementer

For informasjon om Innovasjon Norges finansieringsordninger, tjenester og arrangementer for reiselivsnæringen - se innovasjonnorge.no