VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

USA

De siste to årene har vært svært gode for norske reiselivsbedrifter som investerer i USA. Norge og norske reiselivsprodukter er blitt mer synlig i markedet, og våre tiltak når fram og konverteres til salg.

Markedsinnsikt: USA

Bli kjent med reiselivsnæringen og turismen i det amerikanske markedet–
formidlet av vår markedsspesialist.

 

NYTT FRA MARKEDET

Januar 2019

Slik ble resultatene av det norske PR-stuntet på runwayen

Et stunt i regi av Innovasjon Norge og Norwegian, i samarbeid med Norewgian Fashion Hub og LA Fashion Week, fikk masse oppmerksomhet og ble en suksess. Her er en film som viser kampanjens reise - og hva som ble resultatet.

- Et flott eksempel på hvordan vi kan jobbe effektivt i samarbeide med kreative industrier for å tiltrekke flere reisende fra USA, sier Beate Christin Gran, digital media manager i Innovasjon Norge USA.

Oktober 2018

Norsk PR-stunt på runwayen

Onsdag kveld fikk fashionistaer som deltar på LA Fashion Week stifte bekjentskap med et nytt merkenavn: NOR.

Runway-showet ble rigget opp med lekre norgesbilder på storskjerm og norsk musikk satt stemningen. Kolleksjonen som ble vist omfatter 19 design, laget spesielt for anledningen av norske Veronica B. Vallenes, og er tydelig inspirert av Norge, norsk natur og kultur.

Det publikum derimot ikke visste er at dette er et PR-stunt signert Innovasjon Norge og Norwegian, i samarbeid med Norwegian Fashion Hub og LA Fashion Week.

- Når vi i etterkant forteller at det er «Norge» står bak merkevaren NOR håper vi å få formidlet at vi ikke er en destinasjon med bare vakker natur – men også vakker og moderne design. Dette blir veldig moro! sier Hege Barnes, direktør for Innovasjon Norge USA.

Les mer 

August 2018

Økende amerikansk interesse for Skandinavia

Hvert år lager Scandinavian Tourism Inc., som Innovasjon Norge er en del av, en rapport om amerikanernes reiseaktivitet til Europa og Skandinavia. Her er noen aktuelle hovedfunn.

Les mer 

09.mars2018

Table tales - Food culture Bergen from Visit Norway on Vimeo.

Godt samarbeid ga Lysverket restaurant 1000 USA-bestillinger

I løpet av få uker sørget en kombinasjon av gode flyruter, aktiv markedsføring, tett samarbeid innad i bransjen og gode produktopplevelser for 1000 bestillinger fra USA til Lysverket restaurant i Bergen.

Så hva var det som fikk amerikanerne til å strømme sultne til Lysverket? Kort fortalt var Bergen i april 2017 vertskap for Norwegian Travel Workshop. På utstillingsområdet for Bergens presentasjon av UNESCO Matbyen var åtte av byens gode restauranter til stede. Som en av disse ble Lysverket i dialog med Innovasjon Norge invitert til å være frontfigur i en internasjonal digital satsing i produksjonen «Table Tales from Norway».

Dette er en kampanje der flere norske byer har vært involvert og som har vært kjørt i flere av Innovasjon Norges markeder. Målet har vært å fremme mat, kultur og byer i Norge, samt vise fram Norge som en helårsdestinasjon. 

Les hele saken

 

 

KONTAKT

Kontakt oss om USA

Markedsspesialist og Director Tourism USA
Hege Barnes
Hege.Barnes@innovationnorway.no

Markedsspesialist
Beate Christin Gran
Beate.Christin.Gran@innovationnorway.no

Bransjespesialist
David DiGregorio
David.DiGregorio@innovationnorway.no

Ønsker du å delta på en av våre markedsaktiviteter eller møte en av Innovasjon Norges bransjespesialister? Her er en oversikt over alle våre B2B-aktiviter i 2020.