Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
To gutter sitter på en tråbil på Sørlandet feriesenter
Camping på Sørlandet feriesenter.
Photo: Terje Rakke / Nordic Life AS / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Slå leir i et lekeland

Vi er heldige som har et pent utvalg familieorienterte campingplasser over hele landet vårt, fastslår ferieeksperten som jobber med klassifisering av campingsteder.

Lyden av barn som har det gøy. Lukten av sommer slik ungene kommer til å huske den. Landet vårt er kjent for campingplasser med mange godt tilrettelagte tilbud. Plassene er drevet av folk som ivrer etter å skape flotte opplevelser. Jan-Henrik Larsen er leder i NHO Reiseliv, en organisasjon som blant annet arbeider med klassifisering av nettopp campingsteder.

Stedene som nevnes her er et lite utvalg. Se på dem som hint som hjelper dere å komme i gang med planleggingen av familieferien. Flere av dem er også listet hos Norsk bobil- og caravanklubb. Langs veiene i Norge vil dere finne mange andre campingplasser med like gode muligheter.

Alle steder er flotte baser for det vi lengter etter resten av året: bekymringsløs familiemoro.

Annonse: Du kan leie campingvogn eller bobil hos Auto Europe.

Jan-Henrik LarsenFoto: Privat

Campingplasser
Ballangen Camping tilbyr naturopplevelser og aktiviteter for store og små. Med blant annet vannrutsjebane, oppvarmet svømmebasseng og havsfiske er… Read more
Ballangen Camping
Fagernes Camping er en helårs 4-stjernes campingplass med idyllisk beliggenhet ved Strandefjorden. Kåret til Årets Campingplass 2010 av Norsk Caravan… Read more
Fagernes Campingpark
5-stjerners høystandard opplevelsescamping og aktivitetspark nær Ål sentrum, midt i Hallingdal. Kombinasjonen av… Read more
Hallingdal Feriepark Ål i Hallingdal
Hardangertun ligg vakkert til i Kinsarvik, like ved Hardangerfjorden på Rv 13. Frå Kinsarvik er det berre ein kort køyretur til… Read more
Mikkelparken Ferietun
Hornnes Camping ble etablert i 1934 og har vært tilknyttet NAF siden 1936. Her er det plass til 110 campingvogner, bobiler og telt. Hornnes… Read more
Hornnes Camping
Velkommen til overnatting i Aremark på Kirkeng Camping, en av Østfolds fineste campingplasser ikke langt fra Halden! 4 stjerner i 2016! Read more
Kirkeng Camping, Aremark
Mineralparken er den steingale aktivitetsparken for hele familien! Inne i fjellet kan du oppleve en spektakulær steinsamling. Der glitrer verdens… Read more
Mineralparken på Evje
5-stjerners campingplass med egen sandstrand Read more
Moysand Familiecamping
Unik beliggenhet ved Norsjø. Opplev Telemarkskanalen, Bø Sommarland, Norsjø Golf. Enestående aktiviteter for hele familien, egen wakeboardbane og… Read more
Norsjø Ferieland
Skittenelv Camping er en familievennlig campingplass ca 25 km nord for Tromsø sentrum ved en bygdevei. Campingplassen har totalt 20 hytter, hvorav 10… Read more
Skittenelv Camping
Click to activate
Select
  Show Details
  Click to activate
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Utforsk de barnevennlige alternativene

  Den beste biten av Fagernes

  Ved foten av noen av landets mest berømte fjell ligger Fagernes i Valdres. Fagernes Campingpark er lett å nå fra de fleste himmelretninger, som Oslo, Hallingdal, Gudbrandsdalen, Vestlandet og Jotunheimen nasjonalpark.

  Ta del i norsk landsbyliv i Ål

  Frodige, v-formede Hallingdal er blant Østlandets viktigste dalføre og et populær turistmål. Hallingdagselva løper rett forbi Hallingdal feriepark med mulighet for mange aktiviteter.

  Gå deg vill i Grimstad

  Sett opp teltet eller plant campingvognen i Moysand familiecamping ved den sjarmerende byen Grimstad. Grimstad er strategisk plassert mellom Arendal i øst og Lillesand i vest og gir mange muligheter for uteliv for hele hurven.

  Slå leir ved Hardangerfjorden

  Hardanger hytter & familiepark i Kinsarvik er plassert i flott natur i bukten der Sørfjorden og Eidfjorden møtes for å danne Hardangerfjordens bredeste punkt. Parken har gode tilbud for de fleste aldersgrupper.

  Kom og lek på Sørlandet

  Slipp barna fri på Sørlandet Feriesenter ved Risør. Det populære området er kjent for en bråte små øyer og skjær som beskytter landskapet mot Skagerraks åpne sjø, og som skaper en lun og trivelig atmosfære på land.

  Vend nesen vestover til Sognefjorden

  Lærdal ferie & fritidspark er strategisk plassert i den indre delen på sørsiden av en av landets mest berømte turistmål, nemlig Sognefjorden. Stedet byr på gøyale aktiviteter som du ikke nødvendigvis forventer å finne på en campingplass.

  Bryt Telemarks stillhet

  Kom og utforsk både nye og gamle aktiviteter som finnes i og rundt Norsjø ferieland i Telemark. Stedet er også kjent som en av de tradisjonsrike havnene i den berømte Telemarkskanalen.

  Friske fraspark i Ballangen

  Å legge ferien til Ballangen camping betyr garantert innholdsrike dager for hele familien. Plassen ligger vakkert til ved Ofotofjorden, med Lofoten som god nabo og Narvik som nærmeste større by.

  Feriemoro næ Tromsø

  Skittenelv camping har en idyllisk plassering i Krokelvdalen som innbyr til lek og moro, midt i et landskap som består av områdets velkjente vakre øyer og halvøyer. Og bylivet i Tromsø er bare en 25 kilometer kort kjøretur unna.

  Full familiefokus nær svenskegrensen

  Ferielivet i skogene ved de mange innsjøene overrasker med en rekke oppfinnsomme aktiviteter. Campingplassen nær svenskegrensen i Aremark i Østfold har rikelig med plass for barn med voksetrang.

  Hornes camping og Mineralparken

  Slå leir på Hornes camping og delta i en mengde aktiviteter, eller trekk dere tilbake med piknikkurv under et frodig tre. Nærheten til Mineralparken gjør ferietiden ekstra lærerik for barna.

  Finn en campingplass for hele familien

  Her kan du søke etter campingplasser i hele landet.

  ×

  Tilbake til toppen

  Your Recently Viewed Pages
  Ad
  Ad
  Ad
  Ad