Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Sandane Sandane
Credits
Sandane.
Photo: Novasol.no
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hytter og feriehus i hele landet

NOVASOL leier ut over 40.000 ferieboliger i Europa, og rundt 1.500 av disse ligger i Norge: Langs fjorder, på fjellet og  i og rundt byer. 

Ta med familien på en hyttetur, partneren på en romantisk ferie eller oppdag landets mange nasjonalparker og skiresorts med vennegjengen. I Norge står de gode opplevelsene i kø, og fra en hytte kan du oppleve det hele fra orkesterplass. Etter en lang og opplevelsesrik dag sammen med familie og venner i vakre omgivelser kan du trekke deg tilbake i ditt private feriehus, og ønske kvelden velkommen med fersk grillmat på terrassen, eller med noe godt i glasset foran peisen. Mulighetene er mange hos NOVASOL.

Hvor går din neste norgesferie?

Utforsk NOVASOLs feriehusverden

Flatnes
Flatnes
Novasol.no
Hemsedal
Hemsedal
Novasol.no
Rauland
Rauland
NOVASOL
Lofoten
Lofoten
NOVASOL

Eventyrlige muligheter langs norskekysten

Trives du best i havgapet har vårt langstrakte land uendelig med muligheter. Norskekysten byr på opplevelser og attraksjoner like varierte som kysten selv. Opplev sjarmerende sommerbyer på Sørlandet, utforsk Vestlandets dype fjorder, eller oppdag idylliske øygrupper i Nord-Norge. Mange av NOVASOLs feriehus langs kysten er også spesielt tilrettelagt for fiskeren. Langs hele norskekysten vil du finne feriehus som byr på optimale fiskemuligheter, og båt er ofte enten inkludert, eller mulig å leie. Fra nord til sør finner du også flere rorbuer til leie, med beliggenhet helt nede i vannkanten. Men det er ikke bare fiskeentusiasten som kan trives langs kysten. Våre dype fjorder, fantastiske fjellformasjoner og herlige strender byr på aktiviteter og omgivelser for enhver smak og interesse.

Opplev den norske fjellheimen

Sommer som vinter trekker vi til den norske fjellheimen. En rekke av NOVASOLs hytter ligger ved populære skidestinasjoner og turistattraksjoner i vill og vakker natur. Enten du vil legge ut på en skitur i påskefjellet, prøve fiskelykken på vidda en varm sommerdag, oppleve høstens vakre farger i fjellet, eller legge vinterferien til skiløypene, så har NOVASOL en rekke hytter som inviterer til en opplevelsesrik ferie for store og små i den norske fjellheimen. Fjellet byr på spennende og morsomme aktiviteter for hele familien, og hva er vel bedre enn å starte dagen med å åpne døra, tusle ut i duggfriskt gress og trekke inn frisk, norsk fjelluft?

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad