Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
En NOVASOL-hytte ved sjøen en nydelig sommerdag. Flekkerøy i Norge.
Flekkerøy i Kristiansand.
Photo: Novasol
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

NOVASOL leier ut mer enn 50 000 ferieboliger i hele Europa. Rundt 1 700 av disse ligger i Norge, langs fjorder, i og rundt byer og på fjellet.

Hytter og feriehus i hele landet

Ta med deg familien på hyttetur, reis sammen med partneren på en romantisk ferie for to, besøk et skisenter eller utforsk våre mange nasjonalparker sammen med vennegjengen. I Norge står de gode opplevelsene i kø, og fra en hytte kan du oppleve det hele fra orkesterplass. Etter en lang og opplevelsesrik dag sammen med familie og venner i vakre omgivelser kan du trekke deg tilbake til din private feriebolig og ønske kvelden velkommen med grillmat på terrassen eller med noe godt i glasset foran peisen. Mulighetene er mange hos NOVASOL.

Bo tett på de gode opplevelsene

Uansett hvor i landet du befinner deg, er det aldri langt til gode naturopplevelser i høye fjell og på veldige vidder, i dype skoger og gjennom villromantiske dalfører.

Åkra, Kvinnherad
Åkra, Kvinnherad.
Photo: Novasol

Fra sør til nord

Sørlandskysten frister med holmer og skjær, hvite trehus og idylliske strender. Her er ferske reker, måkeskrik og solgangsbris mer enn tomme klisjeer. NOVASOLs ferieboliger ved Sørlandskysten er akkurat slik du forventer at de skal være – fulle av sørlandsk sjarme, og ofte med tilgang til egen båt.

Lengst nord ligger den nærmest uendelige Finnmarksvidda, som er full av magi, eldgammel kultur og velfylte lakseelver. For ikke å snakke om Lofoten, det vakre øyriket med fiskevær, bergtagende natur og en gjestfri lokalbefolkning med ramsalt humor.

Å Vestland, Vestland!

Den værharde og skiftende vestlandsnaturen kan være barsk, men etter en stormfull høstdag i havgapet er det ikke mye som er bedre enn å vende tilbake til din feriebolig fra NOVASOL, skifte til tørre klær, fyre opp i peisen og la dagens opplevelser synke inn. NOVASOL tilbyr en rekke rorbuer langs hele kysten, ofte så nær vannet at du kan fiske fra dørstokken. Mange av kystferieboligene er spesielt tilrettelagt for fiskeentusiaster, og ofte er båt inkludert eller mulig å leie.

Opplev den norske fjellheimen

Mange av NOVASOLs hytter ligger ved populære skidestinasjoner, og enda flere midt i den ville og vakre naturen. Ta deg en skitur i påsken, prøv fiskelykken på vidda en varm sommerdag eller opplev de magiske høstfargene i fjellet. NOVASOLs hytter inviterer til glade og opplevelsesrike feriedager for hele familien året rundt. Og hva er vel bedre enn å starte dagen med å åpne døren, tusle ut i duggfriskt gress og trekke inn frisk, norsk fjelluft?

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages