Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
En buss fra Vy express kjører på en vei gjennom et grønt landskap
Vy express.
Photo: Vy express
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Reis med ekspressbuss gjennom Norges flotte fjell, daler og fjorder.

Fordelen med Nettbuss er at rutenettet dekker store deler av Sør-, Vest- og Innlands-Norge. Om bord i samtlige busser vil du nyte godt av komfortable seter, klimaanlegg og trådløst nett.

Len deg godt tilbake, se vakre landskap og vær trygg på at dette er den beste og mest effektive reisemåten dit du skal.

Stort nettverk av ekspressbusser

Nattbuss gjør noen av de lengste strekningene ekstra behagelig og avslappende. Enkelte busslinjer har dobbeltdekkere (Nettbuss express plus) som gir deg enda rausere plass og komfort.

Vy express
Vy express.
Photo: Vy express

Nettbuss express

Ekspressbuss er en effektiv, komfortabel og ikke minst rimelig måte å reise gjennom Norge på.

På de fleste rutene til Nettbuss express starter du reisen i Oslo, og flere ruter går også via Oslo Lufthavn Gardermoen. Nettbuss express knytter fjordene og distriktsnorge sammen med byer som Oslo, Bergen, Ålesund, Lillehammer og Kristiansand. I tillegg har du muligheten til å reise til eller fra Stockholm, Gøteborg og København.

Gjennom panoramavinduene på bussen får du den beste utsikten til noen av de vakreste stedene i Norge, uansett årstid. Om sommeren har du for eksempel derfor korresponderende buss til og fra populære Geiranger på Vestlandet. Nettbuss kjører også sommerbuss mellom Oslo og den svenske grensebyen Strømstad.

I skisesongen kan du hoppe på skibusser til noen av de mest populære vintersportsstedene i Norge. Da får du kjøpe skipakke med bussbillett og heiskort i ett til en rimelig pris.

De billigste billettene kjøper du på nett

Uansett om du skal på en kort busstur på en times tid, eller om du skal reise fra en kant av landet til en annen, finner du de rimeligste billettene på nettbuss.no, eller i den enkle og praktiske mobilappen til Nettbuss.

Ved å forhåndskjøpe billetter på nett kan du spare mye, samtidig som du er garantert sitteplass i bussen.

Leie buss

Nettbuss leier ut busser med sjåfør tilpasset dine behov, og du har mange turbusser, rutebusser og minibusser å velge mellom.

Skal du på tur med bedriften, foreningen eller klubben, finner du en buss som passer for ditt behov.

Med avdelinger over det meste av Norge, står Nettbuss klare til å kjøre dere trygt frem til alle destinasjoner i Norge og utlandet. Ta kontakt på travel@nettbuss.no for reiseforslag og uforpliktende tilbud.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen