Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Oslo Oslo
Credits
Oslo.
Photo: Espen Gees / Nettbuss
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Et stort nettverk av bussruter

Nettbuss dekker store deler av Sør-Norge med sine tre ekspressbusstilbud - Nettbuss Ekspress, Bus4You og TIMEkspressen - og sitt omfattende rutenett.

Ekspressbusser i Norge

Ekspressbuss er en effektiv, komfortabel og ikke minst rimelig måte å reise på. Samtlige busser har god komfort, aircondition og gratis wifi. På noen av de lengste strekningene kan du også ta nattbuss, slik at du kommer uthvilt fram neste morgen.

Nettbuss Ekspress

Nettbuss Ekspress dekker store deler av Sør-Norge. De fleste rutene har Oslo som utgangspunkt og flere går også via Oslo Lufthavn Gardermoen. Nettbuss Ekspress knytter fjordene og distrikts-Norge sammen med byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Ålesund og Kristiansand – i tillegg til Gøteborg, Malmø og København i ett nettverk. 

Bus4You

Bus4You er en luksuriøs ekpressbuss og et helt unikt konsept i Norge – med billettbestilling kun på nett. Bus4You kjører mellom Bergen - Haugesund - Stavanger og Sandnes i tillegg til Oslo - Gøteborg.

TIMEkspressen

TIMEkspressen er ekspressbusser med høy frekvens der vi minimum kjører hver 2. time fra morgen til kveld – hver dag! Rutenettet vårt dekkker store deler av Østlandet med utgangspunkt i Oslo.  

Finn flere bussruter i Norge

 

Les også

Your Recently Viewed Pages