Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hurtigruten
Hurtigruten.
Photo: Laurent Patin
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Verdens vakreste sjøreise - uansett årstid

Hver årstid har sin sjarm; vinterens nordlys, kystens oppvåkning om våren, sommer og midnattssol eller høstens farger.

Vinter – Hunting the light

Jakten på lyset er en stor del av opplevelsen på en vinterreise med Hurtigruten. Solen står lavt i horisonten, og nord for Polarsirkelen står den under horisonten i noen uker. Dette naturfenomenet skaper et fascinerende lys. Reiser du med Hurtigturen er du langt unna elektriske lyskilder og dermed har du de beste mulighetene for å oppleve naturens magiske fargeshowet. I tillegg kan du bli med på spennende vinterutflukter som Opplevelser i Villmarkscamp, Huskysledetur, Kirkenes Snøhotell og Scootertur i polarnatten.

Våren – The arctic awakening

Etter en lang vinter kommer varmen tilbake om våren, og sollyset tiner opp livet langs kysten. Solen står stadig høyere på himmelen og jobber overtid for å tine det frosne landskapet. På en vårreise med Hurtigruten kan du oppleve tre årstider på en og samme reise, fra sommervarme i Bergen til vinter i Kirkenes. Fra midten av april seiler Hurtigruten også strekningen Geiranger – Ålesund. Du får med deg det beste av regionen rundt Geirangerfjorden, fra fossefallene De syv søstre til Ørnesvingens bratte utsikt. Bli med på Havørnsafari i Lofoten, RIB-ekspedisjon til Runde, Kajakk i Tromsø, Fuglesafari til Gjesværtappan eller slapp av på dekk og nyt solen og naturen.

Sommer – The midnight sun

Sommerens 24-timers dagslys gir energi til både mennesker, flora og fauna langs kysten. Bruk den ekstra energien til å oppleve Hurtigrutens eksklusive sommerutflukter og aktiviteter. Du kan blant annet lære mer samisk kulturen, besøke Norges nest største isbre, Svartisen, se Geiranger og Trollstigen, bli med på Havørnsafari i Lofoten eller utforsk Vegaøyan som står på UNESCOs verdensarvliste.

Høsten – The autumn gold

Når sommeren forsvinner, skifter landskapet fra en årstid til en annen. Den skarpe, klare høstluften forsterker fargene av rødt, gult og oransje som fyller fjell, åssider og skoger. Høsten er en rolig tid om bord på Hurtigruten, og du får tid til å nyte fargene, den friske luften og landskapet. Høstprogrammet på Hurtigruten består nå av flere nye aktiviteter om bord og spennende utflukter på land der du blir kjent med lokal kultur og gamle tradisjoner. I Hjørundfjorden får for eksempel se steder som har fascinert besøkende i århundrer, du kan også lære mer om den arktiske naturen på utfluktene Samisk høst og Arktisk høsting.

Utforsk Norge med Hurtigruten

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages