Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Geiranger
Geiranger.
Photo: Kastner Reinhard
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

34 stopp - velg så mange du vil

Den klassiske rundturen varer i tolv dager, men du har også muligheter som tar kortere tid.

En reise med Hurtigruten er preget av det dramatiske landskapet, de 34 havnene langs ruten og den unike atmosfæren som stammer fra flåtens 120-årige historie. Dette er den beste måten å oppleve Norges ikoniske kystlinje.

Du har en rekke muligheter for avreisetider, avhengig av hvor reisen din starter og slutter. Forskjellige flyplasser ligger også i nærheten av de ulike stedene der Hurtigruten anløper.

Hurtigrutens klassiske reiser

Klassikeren: Bergen - Kirkenes - Bergen, 12 dager


Her får oppleve den skiftende naturen langs hele kysten. De 34 havnene besøkes to ganger i løpet av reisen, slik at du får oppleve alle havner i dagslys, og skipet tilbakelegger mer enn 2500 nautiske mil.

Kystopplevelser: Bergen - Kirkenes - Trondheim, 11 dager


På denne reisen får du med deg de fleste av høydepunktene fra en 12 dagers rundreise. Vi seiler fra Bergen, krysser Polarsirkelen to ganger, opplever Nordkapp, utforsker Kirkenes og avslutter reisen i kongebyen Trondheim.

Kystopplevelser: Bergen - Kirkenes - Trondheim, 11 dager


På denne reisen får du med deg de fleste av høydepunktene fra en 12 dagers rundreise. Vi seiler fra Bergen, krysser Polarsirkelen to ganger, opplever Nordkapp, utforsker Kirkenes og avslutter reisen i kongebyen Trondheim.

Reisen mot sør: Kirkenes - Bergen, 6 dager

Høydepunkter på en 6 dagers reise inkluderer å seile gjennom vakre Vesterålen og Lofoten på dagtid, se fjellkjeden De syv søstre og det berømte hullet i fjellet Torghatten.

Fjorder, Lofoten og Nordens Paris, Bergen – Tromsø, 5 dager


Få med deg fjordene våre, vakre Helgelandskysten og en RIB-safari i Lofoten. Nyt avslappede dager og deilig mat.

Livlige Tromsø, Lofoten og storslagen kyst; Tromsø – Bergen, 4 dager


På denne fire-dagers reisen får du med deg alt fra livlige Tromsø, vakre Lofoten og mytiske Helgelandskysten til Atlanterhavsveien og et besøk på Vegaøyene.

Hanøyvika, Lofoten islands
Hanøyvika, Lofoten islands.
Photo: Making View - Visitnorway.com

Nordkapp og magiske Finnmark, Tromsø – Kirkenes- Tromsø, 4 dager

Denne reisen tar deg med til små kystsamfunn, og du får oppleve den eksotiske naturen langs kysten i nord og et besøk på Nordkapp.

Fjordlandskap, skjærgård og historiske byer, Trondheim – Bergen, 2 dager

På denne todagers reisen får du med deg storbyene langs kysten, vakre fjorder og skjærgårder.

Passenger deck on Hurtigruten, Lofoten
Passenger deck on Hurtigruten, Lofoten.
Photo: Trym Ivar Bergsmo

Kortere reiser med Hurtigruten

Hurtigruten er også et ypperlig alternativ hvis du vil ta en kort ferie, eller reise bort for helgen. Alle måltider er servert, og du kan sitte på dekk eller i panoramasalongen og nyte utsikten mens skipet seiler sakte forbi den vakre naturen. Med 34 stoppesteder mellom Bergen og Kirkenes, og flyplasser nær de fleste storbyene har du mange valgmuligheter. Du kan også ta med deg bilen om bord hvis du vil kombinere bilferien med verdens vakreste sjøreise. Naturen vil gjøre enhver tur til en uforglemmelig opplevelse, uansett årstid og strekning.

Før og etter reisen med Hurtigruten

Legger du til et par ekstra netter før eller etter reisen din med Hurtigruten kan du virkelig få utforsket landet vårt. Opplev spektakulære og dramatiske fjorder og fjell, eller nyt storbylivet i Oslo, Trondheim eller Bergen. Opplev fantastiske naturopplevelser som “Norge i et nøtteskall” eller “Sognefjorden i et nøtteskall”, overnatting i snøhotell eller kongekrabbesafari.

Utforsk Norge med Hurtigruten

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages