Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
lofthus lofthus
Credits
lofthus.
Photo: Per Eide - Visitnorway.com
Campaign
Partner

Fjord Tours - populære rundturer

Fjord Tours tar deg til noen av de vakreste stedene i Norge, og tilbyr flotte dagsturer og rundturer hvor du får kombinere en avslappende togreise med buss- og båtturer i vakkert kyst- og fjellandskap.

Norge i et nøtteskall® - vår mest populære rundtur

Norge i et nøtteskall® er den mest populære rundturen i Norge, med start i Voss, Bergen eller Oslo. Turen tar deg med gjennom noen av de vakreste landskapene på Vestlandet.

Du opplever den vakre Bergensbanen, den imponerende Flåmsbana, Aurlandsfjorden, den trange Nærøyfjorden og den bratte Stalheimskleiva.

Sesong: Rundturen går hele året.
Norge i et nøtteskall®

Sognefjorden i et nøtteskall - stor fjord, stor opplevelse

Sognefjorden, Norges lengste og dypeste fjord, strekker seg mer enn 200 kilometer innover til foten av Jotunheimen. Ommrådet regnes for å være et av de vakreste reisemålene i verden!

Rundturen Sognefjorden i et nøtteskall kombinerer en vakker båttur på Sognefjorden med en spektakulær togreise på Flåmsbana. Opplev mer av Sognefjorden og dra inn til den smale Dalsfjorden og Gaularfjellet, også kjent som Fosseheimen (tilgjengelig i perioden 15. mai til 31. august). Denne turen kan startes i både Oslo og Bergen.

Sesong: 1. mai - 30. september
Sognefjord in a nutshell

Preikestolen og Norge i et nøtteskall® - vilt og vakkert

Denne turen inkluderer vår populære Norge i et nøtteskall® tur, som tar deg med på en fantastisk reise fra Oslo til Bergen. Flaggruten tar deg fra verdensarvbyen Bergen til oljebyen Stavanger.

Stavanger er utgangspunktet for et av høydepunktene på turen, fjordcruise på den mektige Lysefjorden med fjellplatået Preikestolen som ruver ca 604 meter over havet, som hovedattraksjon.

Sesong: 29. mai – 29. august
Preikestolen og Norge i et nøtteskall®

Hardangerfjorden i et nøtteskall - en smak av frukt og fjord

Hvis Sognefjorden er kongen av norske fjorder er Hardangerfjorden dronningen. Den 179 kilometer lange Hardangerfjorden byr på naturopplevelser som målbinder selv den mest bereiste turist. Her ligger kultur- og naturperlene tett i tett.

Rundturen Hardangerfjorden i et nøtteskall inkluderer buss- og togreise og en båttur på den vakre fjorden. I mai kan du oppleve den berømte fruktblomstringen.

Sesong: Daglig 1. mai – 31. oktober
Hardangerfjorden i et nøtteskall

Geiranger og Norge i et nøtteskall® - en smak av verdensarv

Denne turen lar deg få oppleve tre av Norges mest kjente verdensarvområder på en og samme tur; Geirangerfjorden, Nærøyfjorden og Bryggen i Bergen.

Du får oppleve Raumabanen med den spektakulære Kyllingbru og den stupbratte Trollveggen, Jugendbyen Ålesund, en reise med Hurtigruten via den trolske Geirangerfjorden og den populære Norge i et nøtteskall®-turen mellom Bergen og Oslo.

Sesong: Daglig 15.april - 14.september
Geiranger & Norge i et nøtteskall®

Sognefjord
Sognefjord
Sverre Hjørnevik / www.fjordnorway.com
The Navvies Road
Rallarvegen
Sverre Hjørnevik/visitnorway.com
Preikestolen
Preikestolen
Terje Rakke Nordic Life regionstavanger
Geirangerfjorden
Geirangerfjorden
Per Eide/Visitnorway.com

Hurtigruten og Norge i et nøtteskall® - en komplett Norgesferie

For å gi deg noe av det beste Norge har å tilby, er rundturen Norge i et nøtteskall® kombinert med en tur med Hurtigruten.

Rundturen inkluderer en behagelig reise med Dovrebanen fra Oslo til Trondheim og en tur med Hurtigruten fra Trondheim til Bergen. For å gjøre reisen komplett kan man ta turen Norge i et nøtteskall® fra Bergen tilbake til Oslo.

Sesong: Denne turen er tilgjengelig fra både Oslo, Bergen og Trondheim hver dag hele året.

Hurtigruten & Norge i et nøtteskall®

Sykkeltur på Rallarvegen - i rallarenes fotspor

Rallarvegen er en panoramareise på sykkel, fra Norges tak og ned til fjordene. Navnet Rallarvegen stammer fra den gang rallarene brukte den som anleggsvei under byggingen av Bergensbanen.

Sykkelpakker fra Fjord Tours inkluderer en reise med Bergensbanen fra Bergen eller Oslo til Haugestøl eller Finse, leie av sykler i to dager, en tur med Flåmsbana fra Flåm til Myrdal, samt togtransport med Bergensbanen fra Myrdal til Bergen eller Oslo.

Sesong: Midten av juli til slutten av september (med forbehold om snøfrie veier).
Rallarvegen

Gå til online booking

Utforsk Norge med Fjord Tours

Les også

Your Recently Viewed Pages