La Mòss Restaurant
I år 1662 ble Østfolds eldste region grunnlagt.
Her ligger restaurant La Mòss.
La Mòss holder til i den lille byen Mysen, kjent for rolige omgivelser og skogsområder.
Mysen er omringet av små elver og flust av havre- og kornåkere.
Grønn og frisk om sommeren og gylden som gull om høsten.
Kjærlighet er den sterkeste menneskelige følelsen.
Kjærlighet har vært den største byggesteinen bak ideen om La Mòss.
Bak restaurantens murfasade ligger det mange tanker om hvordan vi skal gi dere en unik matopplevelse som nytes i en behagelig atmosfære.
Vi hadde en drøm som nå er blitt til virkelighet.
Vår drøm er å serverer deg vårt syn på mat. Entusiasme og engasjement.
Når du kommer inn døren møtes du av en unik atmosfære.
Du blir omringet av behagelig ujålete interiør, sett deg ned senk skuldrene.
Vårt mål er å imponere deg.
I år 1662 ble Østfolds eldste region grunnlagt.
Her ligger restaurant La Mòss.
La Mòss holder til i den lille byen Mysen, kjent for rolige omgivelser og skogsområder.
Mysen er omringet av små elver og flust av havre- og kornåkere.
Grønn og frisk om sommeren og gylden som gull om høsten.
Kjærlighet er den sterkeste menneskelige følelsen.
Kjærlighet har vært den største byggesteinen bak ideen om La Mòss.
Bak restaurantens murfasade ligger det mange tanker om hvordan vi skal gi dere en unik matopplevelse som nytes i en behagelig atmosfære.
Vi hadde en drøm som nå er blitt til virkelighet.
Vår drøm er å serverer deg vårt syn på mat. Entusiasme og engasjement.
Når du kommer inn døren møtes du av en unik atmosfære.
Du blir omringet av behagelig ujålete interiør, sett deg ned senk skuldrene.
Vårt mål er å imponere deg.
Foto:Glenn Thomas Nilsen
Tallerkenens historie.
Når forskjellig kultur og filosofi samles. Kan det mest fantastiske skje. Med bakgrunn fra både det Italienske og Norske kjøkkenet.
En rett forteller en historie, en historie om de som har laget retten og hvilke tanker og ideer som ligger bak den.
Velkommen til La Mòss.
La Mòss eies og driftes av Alfonso Costabile og Ingjerd Berg.
Alfonso kommer fra en liten landsby sør i Italia. I Sarno står mat og familie i fokus. Mor på kjøkkenet og far som lager egen vin og oliven olje. Den lille landsbyen ligger en halv time fra Amalfikysten,med varmt, deilig klima og utadvendte og varme mennesker
Ingjerd kommer fra Trømborg, fra et lite småbruk ved Trømborgfjella,der mat og familie alltid har stått i sentrum. Med jegerfar og en mor som kan trylle frem de nydeligste retter, ble grunnlaget for kokkeyrket lagt allerede i barndommen.
Starten.
I oktober 2014 ble kjent med Anne Grete og Runar Andresen. De eier bygget og sammen begynte en idè å forme seg. Takket være Anne Grete og Runar sitt engasjement og interesse har det gamle mellageret blitt gjenskapt som en intim og rustikk liten restaurant.
På La Mòss skal du kunne nyte mat og vin i harmoni.
Folkelig Gourmet