Røyland Gård AS

Fra bloggen

Skogsbonde Pernille Vea i tyttebærlyngen rett utenfor døra

NO SKAL DET VERE NORSK OG TRADISJONELL MAT

Eli Strand i Nynorsk pressekontor intervjuet nylig meg og to av samarbeidspartnerne i FoodLessons, ferskvaresjef Espen Lie i MENY og professor ved SIFO...

Matgaver til ansatte

Matgaver til ansatte

En oppmerksomhet til dine samarbeidspartnere eller til dine ansatte? Vi har det du trenger. Velg mellom våre ferdige gavepakker, eller...

Ostebord med et nydelig utvalg oster og tilbehør i form av geleer fra Røyland Gård

Oste-VM i Trondheim 2023

Nå er mange ystere og osteelskere på vei til Trondheim, både fra inn og utland. Verdens beste ost skal kåres...

Skogsbonde Pernille Vea i tyttebærlyngen rett utenfor døra

NO SKAL DET VERE NORSK OG TRADISJONELL MAT

Eli Strand i Nynorsk pressekontor intervjuet nylig meg og to av samarbeidspartnerne i FoodLessons, ferskvaresjef Espen Lie i MENY og professor ved SIFO...

Matgaver til ansatte

Matgaver til ansatte

En oppmerksomhet til dine samarbeidspartnere eller til dine ansatte? Vi har det du trenger. Velg mellom våre ferdige gavepakker, eller...

Ostebord med et nydelig utvalg oster og tilbehør i form av geleer fra Røyland Gård

Oste-VM i Trondheim 2023

Nå er mange ystere og osteelskere på vei til Trondheim, både fra inn og utland. Verdens beste ost skal kåres...

Inspirasjon

Vafler med syltetøy fra Røyland Gård

VAFFELDAGEN 25. MARS

Lunsjvafler eller luksusvafler? Vafler kan du lage i alle varianter. De kan være mettende og sunne, servert med ost og skinke til et måltid, eller i den andre enden av skalaen; søte og gode servert med is til kaffen. Uansett er det raskt å lage, og røra kan gjerne lages på forhånd. Her kommer oppskrift på både grove lunsjvafler og søte luksusvafler.
Påskefavoritter

Påskefavoritter

Vi har samlet våre påskefavoritter for deg som ønsker Norsk lokalmat på bordet i påska. Eller kanskje du vil overraske noen med en påskehilsen? Sjekk våre tilbud til påske.
Gele til ost. Gele av krekling og tyttebær servert sammen med ost og kjeks. En nydelig kombinasjon

Krekling og tyttebær - en sjult skatt skal bli ny!

En gelé perfekt balansert, fyldig, rund og fruktig. Nydelig smak og silkemyk - lett duvende konsistens! Så god at den...

Vafler med syltetøy fra Røyland Gård

VAFFELDAGEN 25. MARS

Lunsjvafler eller luksusvafler? Vafler kan du lage i alle varianter. De kan være mettende og sunne, servert med ost og skinke til et måltid, eller i den andre enden av skalaen; søte og gode servert med is til kaffen. Uansett er det raskt å lage, og røra kan gjerne lages på forhånd. Her kommer oppskrift på både grove lunsjvafler og søte luksusvafler.
Påskefavoritter

Påskefavoritter

Vi har samlet våre påskefavoritter for deg som ønsker Norsk lokalmat på bordet i påska. Eller kanskje du vil overraske noen med en påskehilsen? Sjekk våre tilbud til påske.
Gele til ost. Gele av krekling og tyttebær servert sammen med ost og kjeks. En nydelig kombinasjon

Krekling og tyttebær - en sjult skatt skal bli ny!

En gelé perfekt balansert, fyldig, rund og fruktig. Nydelig smak og silkemyk - lett duvende konsistens! Så god at den...