VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland MELØY

Ørnes Hotell

  • Havneveien 12, ØRNES
  • +47 75754599
  •  /  km From You
Overview

Ørnes hotell er et fullservice hotell. Lokalisert ved kaia i Ørnes sentrum, nært ferjekaia. Dette er et naturlig utgangspunkt for deg som ønsker komfort og samtidig utforske Svartisen, Glomfjellet og andre naturherligheter Meløy har å by på.

Cafe - Restaurant - Bar – Møtelokaler – Arrangør av opplevelseturer Gratis trådløst tråløst internett Sykkelutleie Sjørafting RIB Sixt bilutleie

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi et bredt spekter av opplevelsetilbud Ørnes Hotell ligger i kommunesentret Ørnes i Meløy Kommune. Et flott utgangspunkt for å oppleve flotte severdigheter som Svartisen, Saltstraumen , Fjellheimen i Glomfjord og et fantastikk øyrike med ca 700 øyer.

Ørnes har et variert antall butikker, Vinmonopolet, apotek, sykehjem og legesenter m.m. Stedet har daglige avganger med hurtigbåt til Bodø og Sandnessjøen og daglige anløp av Hurtigruta. Flere bussavganger daglig til Bodø 

Den mest populære utflukten fra Ørnes Hotell er Svartisen som ligger en drøy halvtimes kjøring lengere sør.  For å komme deg til Svartisen tar du båt over Holandsfjorden.  Mer informasjon og rutetider finner du her

En tur til Svartisen tar for 4-6 timer (fra du starter fra Ørnes til du er tilbake).  Du kan velge å gå helt opp til brekanten (ca. 60 min) eller stopp ved Brestua og nyte utsikten derfra (20 min). 

Like ved Brestua ligger Svartisen Moose, en elg farm hvor du kan kysse elgen om du føler for det.  

Den beste måten å oppleve Svartisen på er er å være med på en guidet bretur. Både Meløy Adventure og Beyond Limits tilbyr brevandringsturer.  En tur brevandringstur ca. 5-6 timer. 

Et populær utfluktsmål fra Ørnes er Ureddplassen (eller Grensen) som ligger nord for Ørnes, langs Kystriksveien.  I alle år har dette vært et yndet sted for å se midnattsola.  Nasjonal Turistveg Helgelandskysten utgjør store deler av Kystriksveien og på Ureddplassen har de annlagt en flott rasteplass.   Ifølge britisk presse er dette verdens flotteste utedo. 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages