VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland DØNNA

3 Kalver - restaurant/gårdskafé på Dønna

  • Sørvikaveien 2, DØNNA
  • +47 41513425
  •  /  km From You
Overview

Restauranten / gårdskafeen 3 kalver på Dønna serverer mat tuftet på lokale mattradisjoner, og med råvarer fra lokale leverandører. Meny etter sesong og råvaretilgang, men med hovedfokus på fisk. De tilbyr også overnatting.

Restauranten / gårdskafeen 3 kalver på Dønna serverer mat tuftet på lokale mattradisjoner, og med råvarer fra lokale leverandører. Meny etter sesong og råvaretilgang, men med hovedfokus på fisk. 3 Kalver ligger på Solfjellsjøen 10 km nord for fergeleiet på Bjørn.

Servering i sommersesongen På hverdager serveres lunsjretter, hjemmebakte kaker, og dagens middagsrett - som vil variere fra dag til dag. Noen av spesialitetene: Husets Bacalao bakt i ovn, Boknafisk, Fiskesuppe, eller husets Rabarbrapai.

3 Kalver tilbyr også overnatting i form av et større sjøhus med 3 soverom (totalt 6 pers.), en leilghet for 2 personer på gården.  I tillegg oppstillingsplasser for bobil/caravan.  

3 Kalver ligger svært sentralt i forhold til Dønnamannen.  En topp tur på det 858 meter høye fjellet er en flott opplevelse på en godværsdag.  En litt enklere tur tar man til Dønnesfjellet, helt nord på Dønna. Spesielt populært er det å besøke dette fjellet for å få med seg solnedgangen. Utsikten er flott og i horrisonten ser man både Lovund og Træna.  

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages