VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Trøndelag Trøndelag NÆRØYSUND

Abelvær Gård

  • +47 92414496
  •  /  km From You
Overview

Abelvær Gård er et gammelt handelssted der familien Brandtzæg drev handel, fisketilvirkning, notbruk, og gårdsdrift fra 1802. I dag kan gjester på Abelvær gård bo i leiligheter og rom i historisk stil.

I 2008 ble Abelvær Gård tildelt kvalitetsmerket Olavsrosa av stiftelsen Norsk Kulturarv, blant annet for formidling av historien. Dagens eier er 6. generasjon og forteller gjerne historien om stedet og virksomhetene.

Overnatting - Borgstua
Leiligheten ”Borgstua” ligger i den laveste og eldste av de tre bygningene rundt tunet. Leiligheten har 4 soverom med til sammen 8 senger, kjøkken, vaskerom, bad og flere oppholdsrom. Den kan leies på ukebasis eller pr døgn. Leiligheten har to bad, men bare ett av rommene har sitt eget. Borgstua passer derfor best for to par eller for gruppe/familie hvor noen kan dele bad. Selvhushold er mulig. 

Overnatting - Bestemorstua
Denne leiligheten er nylig oppgradert og inneholder to rom med egne bad i andre etasje. I første etasje ligger kjøkken og felles oppholdsrom. Selvhushold er mulig. Leiligheten ligger i den laveste av de tre bygningene rundt tunet, nærmest hovedbygningen. 

Overnatting - Butikkloftet
Butikkloftet har to rom av ”hotellrom”-type, hvorav ett av rommene har et lite ekstra soverom for to. Begge rommene har dobbeltseng og arbeidsplass med tilgang til internett. Ekstraseng og/eller barneseng kan tilbys.

Rommene ligger over butikken (ikke over serveringsstedet), men har samme inngang som serveringsstedet.  

Servering
Lokalet «Styrmanden» benyttes i forbindelse med frokostservering og som «skjenkestue» ved behov. Etter forhåndsbestilling serverer vi middag og lunch, enten i «Styrmanden» eller i «Gammelbutikken», et noe større lokale.

Øyhopping på Namdalskysten
Fra Abelvær har du med hurtigbåten enkel tilgang til hele Namdalskysten med hurtigbåten. Opplev høydepunkter som Sør-Gjæslingan og Leka. Les om alle høydepunktene her. 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages