VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland GILDESKÅL

Følvika - a northern retreat

  • Følvika 4, SANDHORNØY
  • +47 48137844
  •  /  km From You
Overview

Et idyllisk sted på ei halvøy på Sandhornøya i Gildeskål kommune. Utsikt mot skipsleia og to sandstrender omgir dette stedet som er perfekt for deg som søker stillhet og ro i naturen. Her bor du i dobbeltrom, eller en eksklusiv dome ved sjøen.

Følvika - a northern retreat er stedet for deg som søker det spesielle.  Stedet ligger helt for seg selv på Sandhornøya. De siste to hundre meterne gjør du til fots eller med ATV. Her ligger forholdene til rette for turer langs fjæra eller til fjells. 

Her overnatter du i eksklusive domer som ligger helt for seg selv ned mot havet, med flott utsikt.  I ummidelbar nærhet er det toalett, et til hver dome.  Frokost og andre måltider kan bestilles (serveres i domen) eller du kan ta med egen mat og benytte grill fasilitetene like ved domen.  

Du kan også overnatte i dobbeltrom i den gamle låven med dusj/wc og minikjøkken. Enkel standard. Utsikt mot havet. Unik overnatting i dome ved sjøkanten. Frokost og andre måltider kan avtales.  

I umiddelbar nærhet ligger to flotte strender og muligheter for grilling. Den 2 km lange sandstranden Langsanden ligger bare noen få hundre meter unna.  

Følvika vil være et ypperlig overnattingssted for deg som ønsker  å oppleve Sandhornøya og Gildeskål.  Vi anbefaler å ta ferje fra Horsdal til Sund og besøke Gildeskål Gamle Kirke som ligger like ved Inndyr.  Her er det også en spennende Prestegårdsbutikk som du må få med deg. Førvrig kan du lese mer om hva du kan oppleve i Gildeskål på 10-på-topp lista.  

Enkleste måte å komme til Følvika på er å ta av fra FV 17 og kjøre over Sandhornøybrua. Følg  veg 7438 til du kommer til krysset 7438 og 7450.  Du er da kommet fram til Følvika og tar av på første veg til venstre på 7450 (krysset) og parkerer der.  

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages