There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
Secret Atlas - Svalbard og Nord-Norge. Små Skip med 12 gjester.
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
Beitostølen - eventyr og nytelse hele året
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
Fiskebruket er en restaurant i etasjen over Myken Destilleri i det gamle fiskemottaket, med utsikt mot Myken Fyr.
Fiskebruket, tidligere Bruket Bord & Bar, drives nå av mesterkokk Stian Floer og Tuva Bohne Sætnøe. Restauranten baserer seg på lokale råvarer, og med fokus på sjømat. Her har du også muligheten til å smake på varene som produseres i whiskeydestilleriet i etasjen under.
Restauranten serverer kun tre-retter og denne endres fra uke til uke. Det er to bordsettinger per kveld, kl 18 og kl 21. I tillegg serveres det uformell brunsj mellom kl 12 og kl 14 hver lørdag og søndag med et utvalg småretter som vil variere fra uke til uke.
Menyen kan tilpasses med hensyn til allergier m.m, men dette må varsles på forhånd. Gi helst beskjed i så god tid som mulig, da Myken ligger langt fra sivilisasjonen og det er begrenset hva man kan få til på kort varsel.
Åpningstider sommeren 2021 (fra 15. juni til 14. august):
vi åpner for sesongen mandag 14 juni og holder åpent hver dag fram til og med søndag 15 august
søndag - torsdag: 18 - 23
fredag - lørdag: 18 - 24
lørdag - søndag brunsj: 12 - 14
Husk å reservere bord! post@fiskebruket.no eller telefon: 90116882