VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland RØDØY

Fiskebruket

  • +47 90116882
  •  /  km From You
Overview

Fiskebruket er en restaurant i etasjen over Myken Destilleri i det gamle fiskemottaket, med utsikt mot Myken Fyr.

Fiskebruket, tidligere Bruket Bord & Bar, drives nå av mesterkokk Stian Floer og Tuva Bohne Sætnøe. Restauranten baserer seg på lokale råvarer, og med fokus på sjømat. Her har du også muligheten til å smake på varene som produseres i whiskeydestilleriet i etasjen under.

Restauranten serverer kun tre-retter og denne endres fra uke til uke. Det er to bordsettinger per kveld, kl 18 og kl 21. I tillegg serveres det uformell brunsj mellom kl 12 og kl 14 hver lørdag og søndag med et utvalg småretter som vil variere fra uke til uke.

Menyen kan tilpasses med hensyn til allergier m.m, men dette må varsles på forhånd. Gi helst beskjed i så god tid som mulig, da Myken ligger langt fra sivilisasjonen og det er begrenset hva man kan få til på kort varsel. 

Åpningstider sommeren 2021 (fra 15. juni til 14. august):

vi åpner for sesongen mandag 14 juni og holder åpent hver dag fram til og med søndag 15 august

søndag - torsdag: 18 - 23
fredag - lørdag: 18 - 24

lørdag - søndag brunsj: 12 - 14

Husk å reservere bord! post@fiskebruket.no eller telefon: 90116882

Dette kan du oppleve på Myken, og slik kommer du deg hit !


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages