VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland GILDESKÅL

Fogg Gildeskål

  • Mevikveien 4, STORVIK
  • +47 46538293
  •  /  km From You
Overview

Fogg Gildeskål er et merke for menn, og vi designer og selger luer, skjerf og undertøy. I designet kombineres streetwear og tradisjonelt håndverk, hvor vi fokuserer på kvalitet, materialer og etisk produksjon.

I havgapet mellom midnattssol og høye fjell, ligger Fogg Gildeskåls butikk. Her finner du norske designprodukter presentert i den mektige arktiske naturen, som er inspirasjonen bak merket.

Gå til nettbutikk.

Fogg Gildeskål er et merke for menn, og vi designer og selger luer, skjerf og undertøy. I designet kombineres streetwear og tradisjonelt håndverk, hvor vi fokuserer på kvalitet, materialer og etisk produksjon. Vi bruker naturmaterialer som ren ull, et materiale med lange tradisjoner i nordlige strøk.

Det rene designet gir et stilfullt tilbehør som fungerer i mange settinger, og som fort blir favorittplagg. Materialene våre og produksjonen har høy kvalitet, noe som gir deg bærekraftige produkter som tåler mange sesonger i garderoben.

Produktene er kortreiste, deler produsert i Norge av norsk ull. Utvalget av luer og skjerf med ulike teksturer og farger gjør det mulig for deg å finne din favoritt som er lett å kombinere med det du allerede har. Det er bare hos oss du får kjøpt den håndstrikkede luen ”T”, som har vært vår bestselger i flere år. Vår myke tank top ”Under” i merinoull, er perfekt til å ha på i de nordlandske sommernettene eller under skjorten en kald vinterdag.

Designduoen bak merket Fogg Gildeskål, er søstre og har vokst opp i bygda hvor du finner butikk og hovedkontor. Merket ble etablert i 2011 og butikken åpnet i 2016.

Vår visjon er å skape favorittplagg for deg som elsker eventyr og samler på opplevelser.

Besøk oss i butikken i Mevik i GIldeskål eller i nettbutikken fogg.no

Velkommen!


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages