VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland MELØY

Glomfjord Overnatting

  • Glomveien 63, GLOMFJORD
  • +47 91540866
  •  /  km From You
Overview

Enten du er på vei sør- eller nordover langs Kystriksveien, er Glomfjord Overnatting perfekt som utgangspunkt for aktiviteter rundt omkring i Meløy kommune. Glomfjord overnatting tilbyr enkel standard til en rimelig pris i hyggelige omgivelser. Ligger like ved Fv17.

Glomfjord Overnatting tilbyr rimelige og hjemmekoselige rom, rett ved Kystriksveien. Ved leie av rom får du fri bruk av internett, TV, tilgang til vaskemaskin, tørketrommel og ny badstu. Felles kjøkken med det du behøver for å lage din egen mat, og stue med utsikt til fjorden og Glomfjellene. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. 

Aktiv ferie i Glomfjella og på Svartisen

Glomfjord overnatting er et perfekt utgangspunkt for turer til Glomfjella og på Svartisen. Meløy Adventure tilbyr brevandring på Svartisen i sommersesongen, guidet tur i Rallarløypa og Fykantrappa med sine 1132 trinn, og havrafting i Meløys fantastiske skjærgård. Kajakk og båtutleie.

Mer om Meløy.


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages