Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland ALSTAHAUG

Offersøy camping

  • Offersøy, TJØTTA
  • +47 91705564
  •  /  km From You
Overview

Offersøy Camping ligger ved fylkesvei 17, Kystriksveien, 33 km sør for Sandnessjøen og 8 km nord for Tjøtta. Campingplassen ligger idyllisk til i sjøkanten. Et flott utgangspunkt for å oppleve Helgelandskysten og ikke minst øyene Herøy og Dønna.

Offersøy camping tilbyr overnatting og naturopplevelser i vakker og uberørt natur langs Kystriksveien.

Vi tilbyr rundt 30 plasser for bobiler og campingvogner, og vi har ulike gresslagte områder for telt. Fra de fleste plassene er det nydelig utsikt til sjøen.

Hyttene

På Offersøy camping finnes det 12 hytter i typisk skandinavisk stil, og hver av dem har sin egen sjarm. Hyttene har soveplasser for 2-6(8) personer. Hyttene har høy standard, og de fleste har sitt eget bad og kjøkken. Fra terrassen på hytta kan du nyte sjøutsikt og vakre solnedganger. Det er flotte lekemuligheter for barna, med lekeplass og grillhus på plassen. 

Fiske og båtutleie

Ved Offersøy har det alltid vært et rikt fiske etter torsk, sei, hyse/kolje, sild, flyndre og steinbit. I løpet av de siste årene har det blitt fisket mer kveite og makrell enn tidligere.

Med båtene tar det fra 10 til 25 minutter ut til fiskeplassene. Offersøy camping tilbyr moderne båter på 18 – 19 fot med motorer på 50 – 60 hk. Båtene har også gps og ekkolodd.

Offersøy - den perfekte base for å oppleve Helgelandskysten !

Offersøy camping ligger kun 30 km sør for Sandnessjøen, med 15 km til De Syv Søstre, 8 km til båten over til Vega, og 15 minutter til båten over til Herøy/Dønna. Offersøy er derfor den perfekte base for en Helgelandsferie. Les mer om Øyhopping med sykkel på Helgeland her, eller vandring i De Syv Søstre

Offersøy camping leier ut sykler og kan hente/bringe på flyplassen etter avtale !


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages