VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland MELØY

Solveigs Stue

  • Jektvikveien 104, ENGAVÅGEN
  • +47 91243605
  •  /  km From You
Overview

Solveigs Stue ligger i et gammelt og sjarmerende Nordlandshus fra 1790 med kafe, restaurant og butikk. Her tilbys også overnatting i autentisk innredde rom. Solveigs Stue ligger på Grønnøya i Meløy kommune.

Solveigs Stue er et koselig, gammelt Nordlandshus fra 1790 med  autentisk innredning. Vi har syv dobbeltrom, driver kafe, tilbyr middagsservering og bakst av kaker og ferskt brød. Vi ligger på naturperlen Grønøy i Meløy kommune, en liten avstikker på 6 km fra Kystriksveien, og med gangavstand til hurtigbåtkaien med forbindelse til Bodø og Helgelandskysten. 

Vi har fem soverom i hovedhuset og to i annekset. En ekstraseng på de største rommene er tilgjengelig ved forespørsel. Det er to bad med dusj og toalett på deling. Første etasje består av fellesarealene Storstua, Finstua og en liten butikk med hjemmestrikk, godteri og interiør fra GreenGate. Huset har mange skjulte skatter som står igjen fra tidligere eiere som er verdt å ta en titt på. På kjøkkenet serverer vi både varm og kald mat på kafedager, samt hjemmelagde brød, kaker og desserter. Kontinental frokost, te og kaffe er inkludert i overnattingsprisen, og vi kan tilby middag til våre gjester ved avtale. Kurslokaler har vi til rådighet med kapasitet til 40 stk, og kan tilby lerret, projektor og matservering. 

Solveigs Stue ligger nært badestrand, småbåthavn og steder med gode muligheter for fiske. Vi kan anbefale turer for store og små både i fjellet og langs fjæra på Grønøy og omegn. Svartisen (35 km) og Glomfjellet (65 km) er under en times kjøring unna. Nærmeste butikk er Coop Prix på Engavågen (6 km). Det fins flere turselskap i  nærheten som kan tilby guidede turer på Svartisen, Glomfjellet og omegn, til fots, i  kajakk og på ski. 

For åpningstider se www.solveigsstue.no eller på Facebook.

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages