Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Young girld climbing in Geilo high ropes course Young girld climbing in Geilo high ropes course Young girld climbing in Geilo high ropes course
Young girld climbing in Geilo high ropes course Young girld climbing in Geilo high ropes course
Credits
Geilo High ropes course.
Photo: Emile Holba
Campaign
Partner

Spennende opplevelser i tretoppene

Balanser på broer høyt over bakken, kast deg ut i Tarzan-nettet eller prøv deg i zip-linen. Geilo har høydeparker for både liten og stor.

Geilo Høydepark

Geilo Høydepark ligger i gangavstand fra Geilo Sentrum og tilbyr en stor park med 31 elementer for ungdom og voksne, samt en mindre Trollpark for barna.

Høydeparken er en klatrepark der du kan slenge deg og balansere fra tre til tre i forskjellige vanskelighetsgrader. Du vil møte ulike klatrelement som trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger, klatrenett og andre spennende hindringer.

Åpent for drop in hver dag i sommerferien og skolens høstferie, ellers i helgene og etter avtale.
 

Høyt og Lavt Klatrepark i Hallingdal Feriepark

I Hallingdal Feriepark i Ål finner du Høyt og Lavt klatrepark som har fire løyper med forskjellige vanskelighetsgrader, fra enkel til vanskelig. Klatreparken er åpen hver dag i sommersesongen, fra april til oktober. 

 

Klatreparken på Langedrag
 

Langedrag har en artig klatrepark og vår guide tar små og store med på en morsom tur i klatreskogen! Turen varer ca 2 timer og gir deg utfordringer på forskjellig nivåer. Klatreparken på Langedrag er åpen i sommerhalvåret.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad