Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Booking

    Booking

    Book overnatting, aktiviteter og heiskort online.

    GeiloBooking
  • Offers

Search
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hele familiens skiparadis!
SkiGeilo.no

SkiGeilo

SkiGeilo

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Her vil alle finne sin favoritt!

Vinteren er magisk på Geilo, med snødekt landskap og herlig vinterstemning. En klassisk skidestinasjon med stolte skitradisjoner og ekte høyfjellsglede. Det er ingen tvil om at dette er en av Norges beste skidestinasjoner, med et unikt skiferietilbud for både store og små.  

De to dalsidene består av totalt 39 nedfarter og 21 heiser, som passer enhver smak! Enten du vil carve i nypreparerte løyper, prøve nye triks i Geiloparkene, kjøre pudder i fløyelsmyk snø eller konkurrere i fun-slopes og selftimer. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon, og i alle de ulike skiarenaene finner du gode barneområder. 

Skiløypene på Geilo strekker seg helt ned i sentrum, noe som er svært unikt. Skibussen knytter dalsidene sammen, og kjører skytteltrafikk hver dag gjennom hele skisesongen. Med Bergensbanen som strekker seg gjennom fjellandsbyen, er tog et enkelt naturlig valg når du skal på fjellet. 

Invester i mer kunnskap, bedre skiteknikk og mestringsfølelse, slik at du har det enda mer gøy i bakken! På Geilo finner du flere skiskoler, som tilbyr både gruppeskiskole, privattimer, skiplay og skiguiding. Her ligger også mulighetene til rette for at barna kan leke i Trollklubben Barnehage, mens foreldrene er ute og tester løypene. Har du ikke ski, eller kanskje vil prøve noe nytt? Da får du leid både alpintski, pudderski og snowboard til alle nivåer i en av våre mange skiutleier. 

Tradisjonell servering med et trendy preg! Ta en pust i bakken og nyt et måltid fra en av våre mange spisesteder. Vi fokuserer på god mat med høy kvalitet, og stor bruk av lokale råvarer. 

Avslutt en nydelig dag i bakken med Geilos beste afterski! Havsdalskroa tilbyr et bredt afterskiprogram med alt fra rolig og herlig stemning med trubadurer, til hæla i taket med store artister. 

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages