Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Geilosiden, utsikt mot Vestlia Geilosiden, utsikt mot Vestlia skiing in Geilo
Geilosiden, utsikt mot Vestlia skiing in Geilo
Credits
Geilosiden, utsikt mot Vestlia.
Photo: Vegard Breie
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ski og snowboard - for alle

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 39 nedfarter og tre terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner, med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Her er parker og arenaer tilpasset alle nivå.

På Geilo finner du 39 nedfarter å boltre deg i rett ved sentrum, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon og i alle de ulike skiarenaene finner du gode barneområder. På Geilo finner du ekte skiglede hvor barna er i fokus. Forholdene ligger godt til rette for skikjøring på alpinski og twintip, samt snowboard.

Skibakkene på Geilo er fordelt på to sider av sentrum, samme heiskort gjelder i alle Geilos heiser. Du kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. Skibussen har flere avganger daglig.

På begge sider finner du tilrettelagte skibakker for barn, samtidig har de tilknytning til de større bakkene og heisene. Bo på Vestlia Resort og du er praktisk talt i skibakken når du går ut døra. Utstyret kan du leie i skiutleie. 

Ta en pause fra skibakken og nyt et måltid på Slaatta Stugu Café, Kikutkroa, Stugu, Taubanekroa, Toppen Cafe eller Havsdalskroa. Det er Afterski hver fredag og lørdag på Havsdalskroa og Taubanekroa. 

Åpningstider:

kl. 09-16  Resepsjon, skipassalg, skiskole, skiutleie
kl. 09:30-15:30  Skiheisene og skikafeene 

Fakta om skianleggene på Geilo:

Antall skiheiser: 17 (4 stolheiser, 4 T-heiser, 9 tallerkenheiser)

Antall parker: 5

Antall nedfarter: 39, herav 9 grønne, 10 blå, 15 røde, 5 sorte

Bakker målt i km: 35 km

Lysløyper alpint: 8

Lengste bakke: 2000 meter

Største høydeforskjell: 378 meter

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad