Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Våre skianlegg

SkiGeilo

I Hol kommune får du og familien muligheten til å oppleve et skiparadis uten like! Det er flere skianlegg å velge mellom, og noe for enhver. Du finner disse skianleggene i Hol kommune: SkiGeilo, Hallingskarvet Skisenter, Dagali Fjellpark og Lia Skisenter

SkiGeilo

SkiGeilo er et av Norges største skisenter, med et unikt skiferietilbud for både store og små. Skisenteret består av 39 nedfarter og 21 heiser fordelt på to dalsider, med skibusser som enkelt og raskt frakter deg mellom dalsidene. SkiGeilo tilbyr også flere barneområder, terrengparker, fun-slopes og selftimer, spisesteder, skiskole, skiutleie, barnepass og afterski. 

Du kan lese mer om SkiGeilo på deres nettsider HER.

SkiGeilo

Hallingskarvet Skisenter

Hallingskarvet Skisenter er det perfekte stedet for frikjørere. Lange, brede bakker og store off-pist muligheter gjør Hallingskarvet Skisenter lett å like. Skisenteret er plassert langs FV50 i Sudndalen, som er på andre siden av Hallingskarvet som man ser fra Geilo. Høyeste høydeforskjell er på 510 meter og løyper opptil 3 km. Parken er utviklet i samarbeid med X-Games vinner Andreas Håtveit. 

Lia Skisenter

Lia Skisenter ligger vegg i vegg med Lia Fjellhotell i Skurdalen, hvor alpinanlegget har tre nedfarter og egen kjelkebakke på1200 meters lengde. Skiheisen er 750 meter lang, med en høydeforskjell på 160 meter. Både skiheisen og nedfartene er familie- og barnevennlige, også for de aller minste. Skisenteret har egne kjelker beregnet for akebakken, som er utrolig morsom, både for voksne og barn. I skisenteret kan du leie slalåmski, snowboard og truger, i tillegg til kjelker.

Dagali Fjellpark

Dagali Fjellpark er et trivelig alpinsenter beliggende i Dagali, mellom Geilo og Uvdal. Fjellparken har T-krok heis og 5 lange bakker som passer både øvede skikjørere og nybegynnere. En mellomavstigning på heisen gjør at selv de aller ferskeste skikjørerne kan kose seg i de store bakkene fra første stund. Fjellparken har også et avskjermet barneområde med eget skitau for barna.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages