Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Skiutleie og skiservice

SkiGeilo Skiuteleie

Lei alt du trenger av ski og utstyr på Geilo

På Geilo er det flere forskjellige skiutleier plassert forskjellige steder i skianleggene og i sentrum. 

Her finnes skiutstyr til alle, uansett alder og ferdighet. Topp moderne utstyr til alle disipliner som alpinski, pudder, twintip, snowboard, telemark og langrenn. Skiutleien hjelper deg med å justere bindinger, og til å preparere og oppjustere ditt eget utstyr. Det er smart å leie! Da kan du være sikker på at utstyret alltid er i god stand, nyvokset og preparert. 

Under får du en oversikt over Geilos skiutleier.

SkiGeilos skiutleier

SkiGeilo har hele tre skiutleier, lokalisert i Vestlia, Havsdalen og på Kikut. Her finner du både alpint-, snowboard-, og langrennspakker. Skiutleien i Vestlia er den største på Geilo. I tillegg til skileie er de spesialist på service på ski! Skiverkstedet i Vestlia tilbyr montering, sålebelegg, stansing og steinsliping. 

Les mer om skileie hos SkiGeilo.

Slaatta 

Slaatta Skisenter tilbyr et stort utvalg av alpinski for alle nivåer, du kan også leie snowboard- og telemarksutstyr, samt flere ulike typer langrennski. Skiutleien på Slaatta har også et stort antall støvler i ulike modeller for å være sikker på at du får den som passer best til deg.Det er også mulig å leie truger, fjellpulk, snowracer og akebrett. Det tilbys også service på ski og snowboard.

Les mer om skileie hos Geilo Skiutleie - Slaatta Skisenter.

Geilo Skishop

På Dr. Holms Hotel holder Geilo Skishop til, 200 meter fra skibakkene på Slaatta. Geilo Skishop har topp kvalitet på alt utstyret, det være seg alpint, langrenn, fjellski eller snowboardutstyr. Geilo Skishop gir deg familierabatt hvis det er flere enn tre som leier utstyr. 

Les mer om skileie hos Geilo Skishop.

Finse

På hotellet på Finse, Finse 1222, finnes utleiebutikken Skiseil 1222 / Sykkel 1222. På vinteren kan du her leie skutstyr og skiseil.

Les mer om skileie på Skiseil 1222.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages