Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Skiutleie og skiservice

A girl rents a pair of downhill skis in one of Geilo Ski Rentals shops
Ski rental in Geilo.
Photo: Emile Holba

Lei alt du trenger av ski og utstyr på Geilo

På Geilo er det flere forskjellige skiutleier plassert forskjellige steder i skianleggene og i sentrum. 

Her finnes skiutstyr til alle, uansett alder og ferdighet. Her finner du topp moderne utstyr til alle disipliner som alpinski, twintip, snowboard, telemark og langrenn. Skiutleien hjelper deg med å justere bindinger, og til å preparere og oppjustere ditt eget utstyr. Det er smart å leie. Da kan du være sikker på at utstyret alltid er i god stand, nyvokset og preparert. 

Under får du en oversikt over hvor det er skiutleier.

Slaatta 

Slaatta Skisenter tilbyr et stort utvalg av alpinski for alle nivåer, du kan også leie snowboard- og telemarksutstyr, samt flere ulike typer langrennski. Skiutleien på Slaatta har også et stort antall støvler i ulike modeller for å være sikker på at du får den som passer best til deg.Det er også mulig å leie truger, fjellpulk, snowracer og akebrett. Det tilbys også service på ski og snowboard.

Les mer om skileie hos Geilo Skiutleie - Slaatta Skisenter.

Vestlia

Skiutleien i Vestlia ligger rett ved parkeringsplassen til skisenteret i Vestlia, rett ved Vestlia Resort og Geilolia Hyttetun. I tillegg til skileie er skiutleien i Vestlia en spesialist på service på ski. Skiverkstedet i Vestlia tilbyr montering, sålebelegg, stansing og steinsliping. Dette er den største skiutleien på Geilo.

Les mer om skileie hos SkiGeilo.

Skiutleie Geilo, ski rental

Havsdalen

Skiutleien i Havsdalen ligger rett ved parkeringen til skisenteret i Havsdalen. 

Les mer om skileie hos SkiGeilo.

Kikut

Skiutleien på Kikut ligger rett ved den øvre parkeringsplassen på skisenteret på Kikut, ved siden av bunnstasjonen til Toppheisen.

Les mer om skileie hos SkiGeilo.

Geilo Skishop

På Dr. Holms Hotel holder Geilo Skishop til, 200 meter fra skibakkene på Slaatta. Geilo Skishop har topp kvalitet på alt utstyret, det være seg alpint, langrenn, fjellski eller snowboardutstyr. Geilo Skishop gir deg familierabatt hvis det er flere enn tre som leier utstyr. 

Les mer om skileie hos Geilo Skishop.

Finse

På hotellet på Finse, Finse 1222, finnes utleiebutikken Skiseil 1222 / Sykkel 1222. På vinteren kan du her leie skutstyr og skiseil.

Les mer om skileie på Skiseil 1222.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages