Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Kafeer i skibakken

Havsdalskroa cafe in Havsdalen, SkiGeilo
Havsdalskroa.
Photo: Emile Holba

Påfyll med energi må til

Etter noen timer på ski blir du garantert sulten. Det er mange spisesteder direkte i skibakkene. Her kan du få de lekreste retter med lokalt preg, eller en kjapp baguette dersom lysten til å kjøre mer ski er størst. 

Havsdalskroa

Havsdalskroa ligger i bunnstasjonen i Havsdalen, ved startpunktet til Fjellheisen. I flere av rettene finner du ingredienser fra lokalmiljøet. Verdt å nevne er pizzaen som man virkelig bør smake på i løpet av Geilo-ferien. Dersom du ikke rekker å spise på Havsdalskroa er det mulig å bestille take-away pizza. Hver dag fra kl. 13:00 er det after-ski på Havsdalskroa. Når været tillater det tennes den store utegrillen. Havsdalskroa har plass til 150 gjester og kan også leies til private arrangement utenom åpningstid.

Les mer om Havsdalskroa.

Havsdalskroa, pizza

Taubanekroa

Taubanekroa ligger ved bunnstasjonen til Geiloheisen,, ca. 500 m nordvest for Geilo sentrum. Her får du, i tillegg til mat og drikke, en flott utsikt over øvre del av Geilo. På Taubanekroa serveres gode, hjemmelagde hamburgere, sandwicher, kaker og mer.

Se mer om Taubanekroa.

Slaatta Stugu

Slaatta Stugu ligger på Slaatta og kan virkelig innby til en god smakfull opplevelse. Langt utenfor kan du kjenne duften av de nybakte bollene og andre bakevarer, samt den velsmakende suppa. I tillegg får du hamburger, pølser, nysmurte lunas, salat med laks, reker og mer. Ute på terrassen kan du sitte på varme reinsdyrskinn og nyte utsikten mot løypene og over Geilo. Dersom været er bra fyres grillen opp og deilig grilltallerken blir tilberedt ute i det fri.

Les mer om Slaatta Stugu.

Kakao med krem og marshmallows.
Photo: Slaatta Skisenter, Linda Due-Boje.

Stugu

Stugu Kafé ligger ved parkeringsplassen i Vestlia og ved bunnstasjonen til heisene i Vestlia..I denne kafeen finner du et bredt utvalg av både varme og kalde retter. En egen "dagens meny" tilbys fra kl. 11:00. Prøv også "Tiril Sandwich" og "Tiril Smoothie", laget etter oppskrift fra Geilos egne frikjører Tiril Sjåstad Christiansen. Stugu er en stor kafe med plass til 160 i 1. etasje og 90 i 2. etasje. Grilling utendørs når været tillater det.

Se mer informasjon om Stugu.

Kikutkroa

Kikutkroa ligger ved parkeringsplassen på Kikut og bunnstasjonen til Toppheisen. Spesielt viktig for Kikutkroa er å servere sunne, næringsrike og velsmakende lunsj- og middagsretter. Hjemmelaget mat fra bunnen, og rene råstoffer er hovedfilosofien til Kikutkroa. After- ski fra kl. 13:00.

Se mer informasjon om Kikutkroa.

Kikutkroa

Hallingskarvet Skisenter

Kafeen i Hallingskarvet Skisenter i Sudndalen, 35 min kjøring fra Geilo, tilbyr varme og kalde retter. Hjemmelaget gulasjsuppe og nybakte kanelboller. 

Se mer informasjon om kafeen i Hallingskarvet Skisenter.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages