Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Children having fun in one of Geilo's ski schools Children having fun in one of Geilo's ski schools Children having fun in one of Geilo's ski schools
Children having fun in one of Geilo's ski schools Children having fun in one of Geilo's ski schools
Credits
Children having fun in one of Geilo's ski schools.
Photo: Emile Holba
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Se hva Geilo byr på for barna

Geilo ble kåret til et av de beste skisteder for småbarnsfamilier i boken Skiguide til Norge. På Geilo er det fire områder i skiheisene kun for barn.Her er flinke instruktører, som gjerne vil lære deg å stå på ski eller bedre dine ferdigheter. Velg mellom privattimer eller bli med i en gruppe med barn i samme alder og med like skiferdigheter.
 

Aktiviteter på hotellene

De største hotellene har lekerom med mye moro for de minste. Billiard bord, spilleautomater og bordtennis for de litt eldre barna. Hotellene har også svømmebasseng.

 

Bowling og basseng

På Dr. Holms Hotel og Vestlia Resort er det bowlingbaner. 

Vestlia Resort har et nybygd familiebad og bowlinghall. Bardøla Høyfjellshotell har basseng og lekerom, samt morsomme aktiviteter for barn i feriene.

 

 

Trollklubben barnehage og barnepass

Trollklubben Barnehage i Geilolia Skisenter holder til i et koselig tømmerhus i barneskiområdet Trollklubben. Fra jul til over påske kan du bestille pass til barna, enten det er enkelttimer eller hele dager i barnehagen. Et opphold i Trollklubben Barnehage er populært og morsomt.

Passer fint for eksempel hvis barna har behov for en avveksling fra skikjøringen eller du selv ønsker å stå på ski noen timer alene.

Telefon til Trollklubben: 46 42 92 38.

Skiing children in Trollklubben child care

 

Morsomme familieaktiviteter på Geilo: