Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Booking

    Booking

    Book overnatting, aktiviteter og heiskort online.

    GeiloBooking
  • Offers

Search
Geilo sentrum
Geilo sentrum.
Photo: Emile Holba
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Gjør en god handel på Geilo

Geilo har mer enn 40 butikker i sentrum. Trenger du å oppdatere graderoben, nytt sportstutstyr eller kanskje noe fint til hjemmet?

Kniv- og verktøyproduksjon
Smeden har lange tradisjoner på Geilo. Dagens industri har vokst på grunnlag av de tidligere gårdssmedene. Brødrene Øyo, Geilo eldste bedrift grunnlagt i 1882.  Brusletto og Co. ble etablert i 1896. Geilo Jernvarefabrikk åpnet i 1943 og er i dag en svært anerkjent fabrikk med navn Skaugum som produserer bestikk.

Sportsbutikker
Geilo er også kjent for sine gode sportsbutikker. Det er sportsbutikker med lange tradisjoner og har holdt på i flere tiår med mye historie. Sportsbutikkene har gode kvaliteter og ansatte vet hva de holder på med.

Sports butikkene er opptatt av natur og trening, derfor utfordrer de mange til å utnytte naturen de står så nær. Sport 1 Geilo har de siste årene hatt Skarvetrimmen, der alle som vil kan få klippekort året rundt med stedsnavn man er nødt til å komme seg på ski eller ut til fots. 

Mote
De siste årene har det kommet en rekke nye butikker med klær til dame, herre og barn på Geilo. Her finner du siste nytt fra mange uavhengige og helt spesielle butikker.

Interiør
Vil du ha noe nytt til hjemmet eller hytta finner du garantert noe som frister på Geilo. Det er mange butikker å velge mellom enten du er på jakt etter den perfekte sofaen eller en koselig lysestake.

Kjøpesentre på Geilo
På Geilo finner du flere hyggelige kjøpesentre hvor du får tak i det meste. Klær, interiør, elektronikk, parfymeri og mye mer.

Dagligvarer og mat på Geilo
Geilo har et stort utvalg av dagligvarebutikker som har åpent fra tidlig morgen til sent på kveld hver dag. Her finner du også delikatesseforretning, catering og bakeri.

Du finner også Vinmonopolet, post i butikk og apotek på Geilo.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages