Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Interior of at sports shop in Geilo Interior of at sports shop in Geilo Interior of at sports shop in Geilo
Interior of at sports shop in Geilo Interior of at sports shop in Geilo
Credits
Sport shop in Geilo.
Photo: Anne-Kristin Aasberg
Campaign
Partner

Gjør en god handel på Geilo

Geilo har mer enn 40 butikker i sentrum. Trenger du å oppdatere graderoben, nytt sportstutstyr eller kanskje noe fint til hjemmet?
 

Kniv- og verktøyproduksjon

Smeden har lange tradisjoner på Geilo. Dagens industri har vokst på grunnlag av de tidligere gårdssmedene. Brusletto og Co. ble etablert i 1896. Geilo Jernvarefabrikk åpnet i 1943 og er i dag en svært anerkjent fabrikk som produserer bestikk.

Sportsbutikker

Geilo er også kjent for sine gode sportsbutikker. Sport 1 Geilo ble etablert i 1924, og Geilo Sport har levert sportsklær til turister og fastboende i mer enn 75 år. Begge butikkene kan friste med et godt utvalg av skiutstyr, klær, jakt og fiske, sykkel og andre aktiviteter.

Mote

De siste årene har det kommet en rekke nye butikker med klær til dame, herre og barn på Geilo. Her finner du siste nytt fra mange uavhengige og helt spesielle butikker.

Interiør

Vil du ha noe nytt til hjemmet eller hytta finner du garantert noe som frister på Geilo. Det er mange butikker å velge mellom enten du er på jakt etter den perfekte sofaen eller en koselig lysestake.

Kjøpesentre på Geilo

På Geilo finner du flere hyggelige kjøpesentre hvor du får tak i det meste. Klær, interiør, elektronikk, parfymeri og mye mer.

Dagligvarer og mat på Geilo

Geilo har et stort utvalg av dagligvarebutikker som har åpent fra tidlig morgen til sent på kveld hver dag. Her finner du også delikatesseforretning, catering og bakeri.

Du finner også Vinmonopolet, Post i butikk og apotek på Geilo.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad