Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)

Hol

Alpint på Geilo

Book

Geilo - Vinneren av Norway´s Best Ski resort 4 år på rad! Geilo byr på skiglede for hele familien - Her finner du 20 heiser og 45 løyper, 4 barneområder og 3 terrengparker. Løypene varierer fra barnebakker til svarte bakker, og passer til både nye og erfarne alpinister.

Skibakkene ligger på begge sider av dalen og skibussen gjør alle lett tilgjengelige.

Skipass gjelder for alle heiser på Geilo, og det kjøper du enkelt online. Skisesongen varer fra slutten av november til midten av april.

Skiutleie kan bestilles enkelt online og hentes på Vestlia, Slaatta eller Havsdalen. I tillegg kan du bestille service på eget utstyr.

Skiskole:

Ønsker du å oppleve ekte skiglede? Unn deg selv en time med en skiinstruktør. Da sitter du garantert igjen med ny kunnskap og en god dose mestringsfølelse, uansett alder og nivå. Skiskolen tilbyr gruppeskiskole i alpint og snowboard, samt privat undervisning i alpint, snowboard, sit-ski, telemark og langrenn.

Det stilles høye krav til utdanning og kunnskap for alle instruktører på skisenteret. Uansett hva du ønsker å bli bedre på får du profesjonell opplæring. Ta kontakt med skiskolen, som veileder deg. Enten du vil lære å stå på ski, eller finslipe på teknikken forå mestre de mer avanserte bakkene.

Skibuss

Tre skibusser frakter deg mellom dalsidene på Geilo, slik at du kan stå på ski i hele anlegget! Skibussen er gratis, og kan brukes enten du har gyldig skipass eller ikke. Skibussene går i skytteltrafikk mellom Geiloheisen og Vestliaheisen, og sørger for rask og enkel forflytning mellom dalsidene.

Aktiviteter & arrangement

Gjennom sesongen blir det mange spennende aktiviteter og store arrangementer for både voksne og barn. Det er faste dager med kveldskjøring, tacofredag og Barnedisco i bakken. Barna kan også glede seg til kidsrenn, Barnas Afterski og KiDs SKi fUN på Slaatta. Det fylles på med enda flere aktiviteter og arrangementsom Geilo Grand Prix, sjekk eventkalenderen som er spekket med innhold.

En fantastisk dag i bakken blir komplett ved å avslutte med en like fantastisk afterski. Sett av lørdager til afterski i vinter! Følg med på vårt afterskiprogram og bestill billetter online.

Geilo High Five

Geilo High Five er en rundtur i skianleggene på Geilo. Her kan du stå på ski i de fineste løypene, oppleve den råeste utsikten og spise den beste maten. I én og samme runde. Hver av de fem toppene har sin egen unike utsikt mot det majestetiske Hallingskarvet og Hardangervidda. Turen er tilrettelagt med skibussen, slik at du ikke trenger bil mellom dalsidene.

Hallingskarvet Skisenter

Velkommen til Norges skjulte skiperle!
Hallingskarvet Skisenter er et eldorado for skientusiaster. Du finner alpinsenteret i fjellbygda Sudndalen (fv. 50) ved foten av Hallingskarvet. Hallingskarvet Skisenter er kjent for lange, brede og velpreparerte bakker med stor variasjon. Dessuten finnes det fantastiske muligheter for løssnøkjøring.

Dagali Fjellpark

Et trivelig alpinsenter i Dagali, mellom Geilo og Uvdal (fv. 40). Fjellparken har fem bakker som passer både øvede skiløpere og nybegynnere. En mellomavstigning på heisen gjør at ferske skikjørere kan kose seg i deler av Bestemorløypa. Fjellparken har også et avskjermet barneområde medeget skitau. I Dagali Fjellpark finner du dessuten en av Norges lengste preparerte akebakke, på hele 1850 meter.
La heisen dra deg opp og sus ned!

Last updated: 12/23/2022

Source: Visit Geilo AS

Alpint på Geilo

Book

Sider du nylig har besøkt