Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)
Hol
TripAdvisor rating of 5

204

Dagali Fjellpark

Bestill

Dagali Fjellpark er en totalleverandør for grupper som firmaturer, utdrikningslag og skoleturer, men også familier og par.

Stort utvalg av spennende, naturbaserte aktiviteter, nydelig mat, hyggelige mennesker og behagelig overnatting. Dagali Fjellpark har både sommer- og vinteraktiviteter. Du leser mer om Dagali Fjellpark på www.geilo.com


VINTER

Skisenter

Dagali Fjellpark er først og fremst et alpinsenter med 5 nedfarter med blant annet kjelkeløype, airboard og et  bredt langrennstilbud på Hardangervidda. Alle velkommen for å stå på ski med god plass og flotte utsikter, det finnes bakker med forskjellige vanskelighet. I kafen kan du bestille noe varmt å drikke og godt å spise, i utleie får hjelp av hyggelige mennekser som gleder seg å gå på jobb hver dag. 

Aking

Dagali Fjellpark har også Norges lengste preparerte heisbaserte akebakken. Nesten 2km nedfart, minste alder er 10 år. Her er det moro og fart som er garantert. Aking kan bestilles enkelt på www.geilo.com

Kiting

Prøv noe nytt denne vinter. Dagali Fjellpark tilby i samarbeid med UpWind snowkiting team snøkite kurs gjennom hele sesongen. Det finnes kurs for både nybegynnere og erfarne kitere. 

Jan Simek, lederen i snowkiting-teamet UpWind på Dagali Fjellpark, er langdistansekiting VAKE (2019) verdensmester. Vi garanterer at du får det du har ønsket deg – en skikkelig action dag.
Du deler dragen med 1 person, om du er en nybegynner i kiting. Blir du flink, kan du seile rundt omkring helt på egen hånd med sin drage om ikke lenge. Noe avanserte skiseilere får alle sin kite allerede ved kursoppstart. Gruppekurs er arrangert for høyest 4 skiseilere per 1 instruktør. Du får bruke det beste utstyret. For eksempel stemme-kontrollert intercom er noe du setter pris på når du holder kiten i begge hendene.
Vi guider deg til det beste stedet for dagen. Om det ikke blåser, får du en ny dato for kurset. Og blir du kald, da får du varme deg opp i vår eventyrlige Multivan.

Vil du lære snøkiting? Lær av mestere, bruk det beste utstyret og grep sjansen til å benytte deg av kitekurset for grupper med søkelys på deg på første plass. Bestill direkte hos instruktørene: snowkiting@dagalifjellpark.no eller på www.dagalifjellpark.no.


SOMMER

Bli imponert over de skulte perler i Dagali. Her kan du juve og rafte. Det finnes turer som passer til familier og det finnes turer som passer de som liker fart og spenning. Dagali Fjellpark kan tilby et totalt produkt for grupper og familier i både aktiviter, overnatting og teambuilding. 

Sykkel

Også på Dagali finnes det en sykkel sti som er tilrette lagt. Det jobbes hard med å få til heisbasert sti sykling, dette passer bra inn i det totale tilbudet som Hallingdal har å tilby. 

Juving

Dette er en utrolig gøy vannaktivitet som ikke er så kjent i Norge. Juving er mer utbredt i Spania og Frankrike, men med riktig utstyr holder du varme og får du en utrolig kult opplevelse som ikke alle andre kan erfare. Her trenger du et vist utholdenhet og du må tørre å bryte grenser. Det du sitter med er en uforglemelig opplevelse. 

Rafting

Numedalslågen er en av de beste rafting elvene her i Norge, guidene som tar deg med har lang erfaring. Tilpass turer etter dine evner, det finnes muligheter med familietur som passer alle, og de mest heftige turer når det er mye vannføring. 

Både juving og rafting kan du bestille på www.geilo.com

OVERNATTING

Overnatting i leilighet med 25 senger, lavvo, fjellstue eller hotell. Servering av mat eller selvhusholdning. Alle rettigheter. Kontakt Dagali Fjellpark directe for mer informasjon.


Kilde: Visit Geilo AS

0

Dagali Fjellpark

Bestill

Sider du nylig har besøkt