Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Hol

EKTE Restaurant og Smakeri

  • Vesleslåttvegen, Hol
  • +47 32096100
  •  /  km From You
Overview

EKTE – restaurant & smakeri er stedet for deg som ønsker å kjenne de gode og ekte smakene i hyggelige og lune omgivelser midt i Geilo Sentrum.

EKTE – restaurant & smakeri tar utgangspunkt i de fantastiske lokale råvarene som befinner seg i vårt nærområde, og som er foredlet av dyktige lokale produsenter. Kombinasjonen av de aller beste råvarer, unike produsenter, nytenkende og kreative kokker blir en opplevelse for gane og sinn.

Hos EKTE – restaurant & smakeri er det eget utsalg av lokale produkter, samt produkter fra andre ledende norske nisjeprodusenter. Du kan komme innom for en hyggelig lunsj, eller bare noe godt å drikke med gode venner. Ønsker du en utsøkt middag med egen importert vin eller øl fra norske microbryggerier – så er EKTE – restaurant & smakeri stedet for den opplevelsen.

EKTE – restaurant & smakeri har eget kulinarium der man har kurs, foredrag, smakinger og andre aktiviteter med relaterer inn mot mat, drikke, kunnskap og opplevelser. Ansatte er meget kunnskapsrike, kreative og elsker utfordringer – så er det noe du ønsker å få mer kunnskap om, så er

EKTE – restaurant & smakeri plassen for nettopp det.

Ønsker du å feire den store dagen, hygge deg med kollegaer, ta med din bedrift på noe unikt eller bare bruke tid i lag med familie og venner? Da kan du få hele eller deler av

EKTE – restaurant & smakeri for nettopp din anledning.

Vil du ha maten levert hjem, på hytta eller ute i det fri? Ønsker du å ha din egen kokk og servitør? Da er det bare å ta kontakt med EKTE – restaurant & smakeri.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
Click to activate
Hol, Norway
The latitude and longitude
60° 32' 0" N / 8° 12' 20" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad