Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)

Hol

Eventyrbadet - Vestlia Resort

Eventyrbadet Vestlia Resort

Velkommen til badeglede i Eventyrbadet på Vestlia Resort

19.desember 2014  åpnet Vestlia Resort dørene til Geilos største familiebad, som har blitt kalt Eventyrbadet. På veggene er det malt flotte eventyrmotiver som Nøkken, Huldra forsvant, Gutten på hvit hest, Troll og På vei til trollslottet. Disse motivene er opprinnelig lagd av den kjente kunstneren Theodor Kittelsen ( 1857 – 1914) som malte mange av sine beste malerier i studioet sitt i Prestfoss, Lauvlia.

Det nye Eventyrbadet er på 750 kvadratmeter med en 82 meter lang vannsklie som går helt fra fjerde etasje og inn i første etasje, 20 meters svømmebasseng og aktivitetsbasseng, boblebad og barnebasseng.

ÅPNINGSTIDER.

Kl. 06 – 22

PRISLISTE ukedager og helger.

Priser ukedager – gjelder fra søndager kl. 14.00 til fredag kl. 14.00
Inngang voksen kr 100,-
Inngang barn 2-15 år kr 80,-

Priser helg – gjelder fra fredag kl. 14.00 og til søndag kl. 14.00 og i alle ferieuker
Inngang voksen kr 150,-
Inngang barn 2-15 år kr 100,-

Vestlia Resort-gjester som bor med selvhushold får 50% rabatt i Eventyrbadet
Boende gjester med frokost/halvpensjon har gratis inngang

ORDENS- OG BADEREGLER

Kjære gjest – viktige punkter for alles trivsel og sikkerhet i Eventyrbadet;

Adgang for Vestlia Resorts boende gjester og andre som har løst billett i resepsjonen.Bading skjer på eget ansvar.Barn under 10 år har kun adgang med voksen over 18 år, som må passe på barnet. Det anbefaler armringer som ekstra hjelpemiddel. Barn over 10 år har kun adgang alene under forutsetning av at de er svømmedyktige.Berusede personer har ikke adgang til Eventyrbadet. Ta hensyn til andre, ikke løp og skrik – hopping og stuping er ikke tillatt av sikkerhetsgrunner. Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt. Knusbare gjenstander og evt. røyk, snus og tyggegummi skal legges igjen i garderoben. Bruk av garderobeskap og skohyller skjer på eget ansvar. La skapet ditt stå åpent når du forlater garderoben.Badende gjester er selv ansvarlig for sine gjenstander.Alle må gå i dusjen 15 minutter før stengetid.Ta med eget håndkle eller håndkle fra rommet.

HYGIENE

Alle ønsker seg rent badevann, derfor må alle vaske seg grundig med såpe, uten badetøy på. Husk også å vaske håret før du går i badet. Badetøy er påbudt, bading i undertøy er ikke tillatt. Babyer og småbarn på bleiestadiet skal alltid ha på seg badebleie når de bader. Plaster og bandasjer skal ikke brukes når man bader. Urenslighet av enhver art i badet eller i anlegget for øvrig er forbudt.

Velkommen til en eventyrlig badeopplevelse i Eventyrbadet

Last updated: 03/26/2024

Source: Visit Geilo AS

Eventyrbadet - Vestlia Resort

Sider du nylig har besøkt