VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Viken HOL

Fjellridning

  • +47 32091254
  •  /  km From You
Overview

Geilo aktivitetssenter har gjennom mange år tilbudt fjellridning i vakker natur opp under det majestetiske Hallingskarvet.

Sjefsrytter Inge Brusletto har drevet med hest siden han var liten gutt, noe han tar med seg videre og deler erfaringen med alle sine ansatte. Betjeningen hos Geilo Aktivitetssenter har meget gode hestekunnskaper, det vil være en trygghet for deg som skal sitte på hesteryggen å bli med oss på tur!

Ridningen starter på Brusletto Gård, etter omtrent 10 minutter så har vi nådd tregrensen og krysser opp på vakre Budalen. Her får vi helt fantastisk utsikt mot det vakre Hallingskarvet i en fantastisk natur.

Timestur koster 200 kr pr. pers.

3 timers tur
Rideturen starter klokken 11.00 på Brusletto Gård og går i vekslende terreng inn mot Hallingskarvet.
Pris: 450 kr pr. person
Lunsj er ikke inkludert

Dagstur
Oppmøte på Brusletto gård klokken 10.00 for enkel innføring i ridekunsten. Deretter går turen opp til Prestholtseter i foten av Hallingskarvet hvor vi spiser lunsj. Vi rir deretter videre opp mot Hallingskarvet i herlig natur, og ankommer Brusletto Gård ca. Kl. 17.00.
Pris 850 kr pr. person
Lunsj er inkludert

2 dagers tur
Fremmøte på Brusletto Gård klokken 10.00 for informasjon og utdeling av hester. Deretter legger vi turen innom ridebanen for å sjekke at alt går bra, før turen går opp på fjellet og inn mot Prestholtseter. Her slepper vi hestene på beite og inntar en deilig lunsj. Etter ca. en times hvile rir vi oppunder Hallingskarvet og over til Ustaoset hvor vi overnatter. 

Neste dag starter med frokost rundt klokken 9. Så saler vi opp hestene og rir opp Eima og over til Prestholtseter for middag. Etter middag følger vi høydedraget med en fantastisk utsikt ned mot Geilo sentrum, ankomst på Brusletto Gård ca. klokken 17. 
Pris: 3000 kr pr. person
Lørdag til Søndag
Lunsj, middag og frokost er inkludert.

Alle turene må bestilles på forhånd.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages