Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)
Hol
TripAdvisor rating of 4.5

63

Geilo Husky

Bestill

Kjør ditt eget hundespann!

Hvem sa at hundekjøring er bare noe som skjer på vinterstid? Du er hjertelig velkommen hele året rundt med Geilo Husky!

VINTER
I gåavstand fra Geilo sentrum har vi en hyggelig camp og løyper som går gjennom skogen og over Ustedalsfjorden.
Ønsker du en liten smakebit av hva hundekjøring er, du velkommen dit for å kjøre ditt eget hundespann. Dette passer for hele familien! En person sitter i slede og den andre står bak, om ønskelig så byttes det halvveis. Det finnes korte turer i Geilo senterum fra både 5km løype og 10km løype. Når føre og været blir bedre utover våren så legges det opp turer på Hardangervidda. Se oversikt over alle huskyturer og book online på GEILO.com

Klær
Vanlig skiutstyr er flott for hundekjøring. Riktige vintersko, god lue og hansker er viktig. Vernebriller og noe for å beskytte ansiktet kan være greit å ha på kalde/snørike dager.

SOMMER
På sommerstid kan du besøke hundegården i Skurdalen (20 minutter med bil). Her kan du komme inn i kennel og kose deg med valpene og de store hunder. Du få høre mye informasjon om livet som hundkjører og treningsopplegg til hundene som konkurrerer på internasjonalt nivå. 

Når høsten nærmer seg kan du bestille en tur som barmarks trening. Alle turene må forhåndsbestilles online på geilo.com. 

Klær
Vi anbefaler at du har klær på deg som kan bli skitten, blir du med på en barmarkstrening så er noe vindtett veldig lurt, og gjerne lue eventuelt handsker.

Sikkerhet og forsikring
Geilo Husky gir instruksjoner til alle gjestene før turen og det er alltid en erfaren hundefører/guide med gjestene på første slede. Hundekjøring er ikke en høyrisikoaktivitet, men som alle andre steder kan det skje ulykker. Geilo Husky har forsikring for ulykker der vi har skylden, men det er viktig at alle våre gjester også har en egen reiseforsikring.

Vi tror på å gi den ekte opplevelsen!
Det er viktig for oss å gi gjestene en ekte smak av hundelivet vårt. Vi har mange forskjellige hundeførere som jobber for oss, alle er erfarne og alle våre hunder er trent for konkurranser og ekspedisjoner – ingen har hunder bare for å kjøre turister. Hundevelferd er selvfølgelig en av de viktigste aspektene ved vår virksomhet. Å lære gjestene om hundene, konkurransene og ekspedisjonene og hvordan dette er en livsstil, er en stor del av opplevelsen, ved siden av å se vakker natur, møte glade hunder og gjøre noe helt annet.


 


Kilde: Visit Geilo AS

0

Geilo Husky

Bestill

Sider du nylig har besøkt