Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)

Hol

TripAdvisor rating of 4.5

136

Geilo Skiskole på Slaatta Skisenter

Book

Invester i ski glede som varer livet ut - book skiskole!

Vi vil inspirere og utvikle deg på snø og bidra til at din skiferie blir et uforglemmelig positivt minne – invester i skiglede som varer livet ut.

Om du nå er helt nybegynner eller ekspert, så vil Geilo Skiskoles kunnskapsrike instruktører lede og inspirere deg videre i utviklingen på snø. Geilo Skiskole tilbyr Privat undervisning og Gruppe kurs. Uansett hva du velger får du profesjonell veiledning til personlig utvikling, skiglede, mestring og ikke minst trygghet i skianlegget.

Vi har profesjonelle instruktører til å instruere og inspirere deg i Alpint, Snowboard, Telemark, Langrenn og ski/ snowboard kjøring for funksjonshemmede.


Gruppe Skikurs
- Med trygghet vil du kunne tøye grenser å føle at du behersker noe du trodde lå utenfor dine begrensninger.

Gruppe skiskole for barn handler om å skape skiglede ved å ha det moro og lære seg å stå på ski gjennom lek. Vi voksne benytter oss mer av språk og teknikk, men har fortsatt leken og det sosiale i fokus. Vi er inndelt i grupper med lik alder og ferdighetsnivå og lærer noe nytt og spennende.

Startdag for 4 dagers alpint gruppekurs Mandag-Torsdag (80 min)
Vi anbefaler forhåndsbestilling for å være garantert plass
Langrenn 3 dagers nybegynner kurs Mandag-Onsdag Fra 12 år.
Påmelding senest dagen før

Private skiskole
- Å velge en privat instruktør gir deg en raskere progresjon og bidrar til en bedre opplevelse på snø!

Gjennom privat ski og snowboard undervisning får du profesjonell veiledning. Geilo Skiskoles instruktører vil skreddersy undervisningen etter dine ønsker og behov, være seg du er barn, voksen, helt nybegynner eller ekspert på ski/ snowboard. Ved behov bruker vi videoanalyse for å få helhetsbilde og detaljert teknikk. Geilo Skiskole har erfarne og velrenommerte ski- og snowboard instruktører, sertifiserte og utdannet i henhold til nasjonale og internasjonale standarder. Geilo Skiskole sine instruktører og lærere er alle utdannet i metodikk, pedagogikk, teknikk og og analyse.

Vi tilbyr privat undervisning i Alpint, Snowboard, Telemark, Langrenn og Bi/ Sit Ski.


Pro Ski Coach
– En profesjonelt sertifisert og erfaren skitrener som hjelper deg til en motivert, mer effektiv og målrettet skikjøring.

Sammen ser vi på dine mål og ønsker etter en personlig og teknisk analyse. Du og din Pro Ski Coach finner en langsiktig og realistisk vei til dine mål, med arbeid i og utenfor alpinbakken. Vi ser også på ditt utstyr, dette er viktig for å få optimalisere din utvikling. Før vi begynner tar vi en prat, dette er viktig for å kunne legge en plan fremover.

Oppleggene blir individuelt tilpasset og derfor kan alle som ønsker å utvikle sin skikjøring å booke en Pro Ski Coach.
Kanskje du rett og slett bare har lyst til å holde deg i form.

Skikjøring med riktig teknikk gir deg styrke, utholdenhet og ikke minst bidrar til glede og livskvalitet.


Adaptiv Program
På Slaatta Skisenter - Geilo Skiskole synes vi at ski og snowboard kjøring skal være et alternativ for alle uansett forutsettinger. Derfor tilbyr vi et Adaptivt program for funksjonshemmede som ønsker å utøve snøsport hos oss på Geilo.

Vi tilbyr privat undervisning for funksjonshemmede. Uansett om du har spesielle behov, nedsatt syn, blind, døv, amputert, lammelse eller annet funksjonshemning så skal vi sørge for at du blir godt ivaretatt og får oppleve det magiske i skiløypene. Vi har en Junior Bi-ski, Voksen Sit-ski, Outriggers mm. som vi bruker i undervisningen. Vi har utdannede og erfarne instruktører som gir deg trygghet, riktig utstyr, støtte og riktig instruksjonsnivå for akkurat dine forutsetninger.


Slaatta Skisenter
Slaatta Skisenter står for hyggelig og familiært, hvor service og personlig kontakt er veldig viktig. Slaatta Skisenter må være en av de beste plassene for barn, familier og nybegynnere. Slaatta er et komplett skisenter med salg av skipass, skiservice og skiutleie, Geilo skiskole som tilbyr ukentlige aktiviteter for alle aldre og både gruppekurs og privat instruksjon har sin base på Slaatta Skisenter, og hos Slaatta Stugu kafe på andre etasje kan du få hjemmelaget mat i en avslappet atmosfære.

Vil du vite mer om Geilo og sine aktiviteter og overnattingsmuligheter se på www.geilo.com

Last updated: 12/16/2022

Source: Visit Geilo AS

Geilo Skiskole på Slaatta Skisenter

Book

Sider du nylig har besøkt