Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)

Hol

TripAdvisor rating of 4

46

Geilo Sommerpark

Geilo Sommerpark - Moro for hele familien!

Er du på jakt etter en aktiv familieferie, er Geilo stedet for deg! Geilo Sommerpark tilbyr et mangfold av aktiviteter for hele familien.

Heisbasert sykling med flere sykkelstier på ulike nivåer ned fjellet. Du kan kjøpe dagspass, sesongspass og enkeltturer med eller uten sykkel.
Høyt & Lavt klatrepark med klatretårn hvor du kan utforske ulike ruter og kaste deg utfor – garantert magesug!
Geilo Sommerheis og Nasjonalpark Utsikten gir både flott utsikt og enkel tilgang til flere fjellturer samtidig som et besøk Vaffeltoppen vaffelrestaurant eller til Hakkesetstølen Fjellstue med hjemmelaget mat. For turforslag, besøk geilo.com og velg "turforslag" i vandremenyen.
Hopp på trampolinen eller prøv en av de andre aktivitetene i leke- og aktivitetsområdet.

I Geilo Sommerpark finner du også Geilos største sykkelutleie. Ta en sykkeltur rundt Ustedalsfjorden eller enkelt kom deg lett opp en av de mange fjellvegene med en EL-sykkel. For sykkelforslag, gå inn på geilo.com og velg "sykling" i menyen. I direkte tilknytning til Geilo Sommerpark finnes også Geilo Sykkelpark med pumptrack, hopplinjer og andre ferdighetsstier på ulike nivåer og lengder.

De fleste aktivitetene krever egne inngangsbilletter og har egne åpningstider. For bestillinger, besøk nettsidene til geilo.com eller skigeilo.no. Hvis du kommer med en gruppe og ønsker å delta i en aktivitet, anbefaler vi å ta direkte kontakt med SkiGeilo.

Geilo byr på spennende aktiviteter og opplevelser for store og små hele året. Enten du ønsker en rolig dag ute i naturen eller fart og spenning, er dette virkelig stedet for deg. Gode minner skapes gjennom gode opplevelser.

Klikk her for mer informasjon

Last updated: 03/26/2024

Source: Visit Geilo AS

Geilo Sommerpark

Sider du nylig har besøkt