Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)

Hol

Geilo turistinformasjon

Turistinformasjonen finner du i Geilo sentrum, mellom SkiGeilo og Sport 1 Geilo, inne på Informasjonssenter. 

Turistinformasjonen er opptatt av å gjøre informasjon lett og enkel for å utnyttet mest tid til det man faktisk har kommet for. Her finner du et stort utvalg av brosjyrer for ditt opphold i tillegg til litt informasjon om neste stoppe sted i fjordene og Hallingdal. Turistkontoret har et stort areal alle kan utforske. Her vil du finne et planleggingsbord med turtips, informasjon, attraksjoner og annet nytting.

Du finner en utstilling av de tre kjente leverandrøene for bestikk Geilo har å tilby, og informasjon om Fabrikksturen. Utforsk den interaktive 3D-modellen av Hallingskarvet nasjonalpark og lær mer om parken, en mini utstilling om Tveragstein og Arne Næss. Det finnes også en leskrok med to godstoler og et utvalg av bøker.

Du finner også salg av lokalebøker, samt Visit Geilo boken som heter "Generation Geilo" som er en bildebok med protret av lokaleinnbyggere som har og skal utbygge Geilo til et livsvarig reisemål. Bildene fra boken er tatt av Emile Holba. Det er også salg av kart, postkort, frimerker, magneter, klistremerker og pins. 

Det er også utleie av truger og spark om vinteren og kanoer (DNT) om sommeren.

Mer detailleert informasjon, bestilling av aktiviteter og overnatting, turforslag og mye mer finner duppå vår egen nettside geilo.com

Last updated: 12/26/2022

Source: Visit Geilo AS

Geilo turistinformasjon

Sider du nylig har besøkt