Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)

Hol

TripAdvisor rating of 4

8

Hakkesetstølen Hytter

Book

Få den ekte norske fjell følelse på Hakkesetstølen.

Hakkesetstølen Hytter ligger 1050 m.o.h midt i det flotteste turterreng på Hardangervidda. Merka turstier, fine fiskevann og preparete langrennsløyper. Kort avstand til alpinbakkene.

Gamlebua er en restaurert Hallingstue fra 1700 full av historie og sjarm. Hytten passer for 2-6 personer. 
1 soverom med dobbeltseng og køyeseng og en liten hems med to senger. Stue med peis og tv. Bad og kjøkken.

Dronninghytta er 70m2 og passer for 8 personer. Dronninghytta har en nydelig beliggenhet og praktfull utsikt 350 meter fra Hakkesetstølen Fjellstugu, 1050 moh på fjellet sør for Geilo. Hytten har felles stue og kjøkken hvor man finner en god sofakrok med TV og peis, samt et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.
 

Hytte Vidda har 8 sengeplasser med tre soverrom. Hytten har felles stue og kjøkken hvor man finner en god hjørnesofa med TV samt et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.

Hytte Skarve har seks sengeplasser over to soverom. Hytten har felles stue og kjøkken hvor man finner en god hjørnesofa med TV samt et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.

Fjellstugu er Hakkesetstølen sitt hovedbygg. Her finner du 10 soverom samt peisestue, spisesture og Tv-stue. Leiligheten har to soverom der en som har familiekøye og det andre med dobbeltseng. Fult utstyrt kjøkken, hyggelig stue med tv og bad med dusj og toalett samt vaskemaskin.

Alle hyttene har ovn, microbølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/fryser. Gjester i våre hytter og leilighet har fri tilgang til fjellstuas fasiliteter samt mulighet for å bestille frokost og middag i vår spisesal.

Kafe, en liten butikk med bruksting og souvenier samt bar på fjellstugu. Sauna

Last updated: 02/29/2024

Source: Visit Geilo AS

Hakkesetstølen Hytter

Book

Sider du nylig har besøkt