Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Hol

Hakkesetstølen Hytter

  • Hakkesetvegen 73, Hol
  • +47 32 09 09 20
  •  /  km From You
Overview

the cabins lies 1050 meters above sea level, surrounded by the beautiful nature of Hardangervidda. Perfectly located for hiking and cross-country-skiing and near by the alpin slopes. Nice fishing waters.

Hakkesetstølen Hytter ligger 1050 m.o.h midt i det flotteste turterreng på Hardangervidda. Merka turstier, fine fiskevann og preparete langrennsløyper. Kort avstand til alpinbakkene.

Gamlebua er en restaurer hallingstue fra 1700 full av historie og sjarm. Hytten passer for 2-6 personer.  1 soverom med dobbeltseng og køyeseng og en liten hems med to senger.  Stue med peis og tv. Bad og kjøkken.

Dronning hytta er 70m2 og passer for 8 personer. Den har elektrisk lys og oppvarming, men det er finnes også en koslig vedpeis i stua. Det er en Tv og radio i stua.  3 soverom, 2 med familiekøyer og 1 med dobeltseng + 1 ekstra seng)

Fjellstugu er Hakkesetstølen sitt hovedbygg. Her finner du 10 soverom samt peisestue, spisesture og Tv-stue. 

Leiligheten har to soverom der en som har familiekøye og det andre med dobbeltseng. Fult utstyrt kjøkken, hyggelig stue med tv og bad med dusj og toalett samt vaskemaskin.

Alle hyttene har ovn, microbølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/fryser. Gjester i våre hytter og leilighet har fri tilgang til fjellstuas fasiliteter samt mulighet for å bestille frokost og middag i vår spisesal.

Kafe, en liten butikk med bruksting og souvenier samt bar på fjellstugu. Sauna


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad