Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Hol

Hamarsbøen Hytteutleie

  • Kvisla, Hol
  • +47 32 08 81 12
  •  /  km From You
Overview

The Hamarsbøen Family have three cabins. Two in the mountains at Havsdalen, and one on the farm in peaceful surroundings.

Hamarsbøen Hytter består av 3 hytter for utleie. To ligger i åpent fjellterreng i Havsdalen, én i rolige omgivelser i Kvisla.

Øvre Fjullbu: Ligger på Hamarbøenstølen i Havsdalen Geilo. På vinteren er det preparerte langrennsløyper, skiheiser og alpinbakker like ved. Om sommeren er det stølsdrift med kyr og kalver.

Plass til 10 personer GANG, BOD 2 SOVEROM M/ DOBBELTSENGER/FAMILIEKØYE BARNESENG 2 LOFTROM M/5 SENGER IALT 2 BAD, BADSTUE, VASKEMASKIN GODT UTSTYRT KJØKKEN, OPPVASKMASKIN  PEISOVN TV / PARABOL / RADIO TRANSPORT VINTER 2 Parkeringsplasser på Havsdalssenteret er inkl. Snøskutertransport, en tur ved ankomst og en tur ved avreise er inkl. SOMMER Da er det bilveg fram til hytta.

Syloftet: Ligger ved gården Hamarsbøen i Kvisla 10 min med bil til Geilo Sentrum. PLASS TIL 8 PERSONER BARNESENG 3 SOVEROM OG HEMS BAD / DUSJ BADSTUE GODT UTSTYRT KJØKKEN  PEISOVN TV / PARABOL / RADIO VERANDA Bilveg til hytta.

 

Stølen - Hamarsboen:  Hamarsbøenstølen ligger i Havsdalen ved vegen inn til prestholt og Hallingskarvet. I juli og august er det full aktivitet på stølen. Vi har med oss kyr og kalver. Noe av den gode stølsmelka lager vi rømme av og har utsalg på stølen. Hamarsbøen er medlem i Hallingkost og Budeienettverket. Vil dere overnatte på en støl kan dere leie  Øvre Fjellbu, vi har noen ledige helger, uker i sommer.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad