Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Hol

Hardangervidda Fjellguiding

  • +47 97541860
  •  /  km From You
Overview
Details

Hardangervidda Fjellguiding tufter virksomheten på økoturismeprinsipper. Opplev naturbaserte turer, opplevelser og aktiviteter.

Hardangervidda fjellguiding – Geilos eldste og mest erfarne guidefirma. Vi tar deg med ut på tur - til fots, på ski eller på truger. Våre guider har lang erfaring og stor lokalkunnskap, og dette, samt den storslagne naturen, gjør en tur med oss til en opplevelse du aldri vil glemme.

Vi ønsker deg velkommen til ekte fjellopplevelser, med proffe guider. Vi tar deg med inn i juv og gjel, med hengebroer, fossende elver og blinkende vann. Du får oppleve viddas storhet med bølgende vidder og bratte fjelltopper. Vi ser etter spor fra de som har levd her før oss og hører om Hardangerviddas tilblivelse – dens historie og mystikk.

Hardangervidda Fjellguiding tufter sin virksomhet på økoturismeprinsipper.
Vi tilbyr naturbaserte turer, opplevelser og aktiviteter. Dette innebærer at vi tar utgangspunkt i lokal natur og kultur, og at vi formidler kunnskap om lokal historie, botanikk, geologi og fugle- og dyreliv.

Hardangervidda Fjellguidings virksomhet skal belaste miljøet i minst mulig grad. Gjennom det tradisjonelle, enkle og ekte, ikke-mekaniserte friluftslivet er det vårt mål å tilrettelegge for opplevelse av naturglede og derigjennom stimulere våre gjesters engasjement for naturvern og kulturvern.
Kontakt oss for bestilling av turer i dag, så garanterer
vi dere en trygg og innholdsrik opplevelse dere sent vil glemme.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Guidede turer
Green Travel
The Hardangervidda Fjellguiding has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Click to activate
Hol, Norway
The latitude and longitude
60° 24' 38" N / 8° 26' 27" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad