VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Viken HOL

Herland Eiendom AS

  • Kyrkjevegen 21, Hol
  •  /  km From You
Overview

Det eksklusive meglerhuset
Herland Eiendom har i mer enn 25 år vært en seriøs aktør innen eiendomsmegling i Bergen og på Geilo. Meglerhuset har i dag hovedkontor i Jonsvollkvartalet i Bergen sentrum og et kontor i Geilo sentrum. Selskapet har drevet med salg av fritidseiendom i Hol Kommune siden 1994. Herland Eiendom har i dag en sterk posisjon innen det eksklusive segmentet på privat bolig, prosjekt og fritidseiendommer i Bergen og på Geilo. Herland eiendom er i dag eid av Eiendomsmegler vest.

Herland Eiendom har gjennom årenes løp opparbeidet seg høy kompetanse og et stort kontaktnett, som alle deres kunder nyter godt av. Deres brede kontaktflate mot et kjøpesterkt publikum har lært dem hva kjøperne vil ha- og hvordan. Herland Eiendom er en liten og fleksibel organisasjon med fokus på kvalitet i alle ledd. Det er en stor beslutning å handle bolig eller fritidseiendom, og noe som kan ha avgjørende innflytelse på privatøkonomien. Derfor er det viktig å alliere seg med en erfaren eiendomsmegler, som kan gi profesjonell rådgivning gjennom alle faser i handelen. Alle eiendommer er unike, og derfor utarbeider de – sammen med selger- en individuell salgs- og markedsføringspakke , som sikrer best mulig resultat for akkurat din eiendom.

Herland Eiendom realiserer hyttedrømmen din!
Herland Eiendom har i dag en sterk posisjon innen det eksklusive segmentet på fritidseiendommer i Bergen og på Geilo. Deres beliggenhet på Geilo gjør at de tiltrekker oss kunder fra både øst- og vest. De er lidenskapelig opptatt av fritidseiendom, og har som mål å realisere fritidsdrømmer for våre kunder. De har jobbet med fritidseiendommer i Hol Kommune siden 1994, og er i dag en av de ledende aktørene på Geilo. 

Herland Eiendom har alltid vært opptatt av å ligge i forkant og yte det lille ekstra som kan gi store positive utslag for resultatet og ønsker deg velkommen som kunde!


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages