Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hardangervidda Hol

Herland Eiendom AS

  • Kyrkjevegen 21, Hol
  •  /  km From You
Overview

Det eksklusive meglerhuset
Herland Eiendom har i mer enn 25 år vært en seriøs aktør innen eiendomsmegling i Bergen og på Geilo. Meglerhuset har i dag hovedkontor i Jonsvollkvartalet i Bergen sentrum og et kontor i Geilo sentrum. Selskapet har drevet med salg av fritidseiendom i Hol Kommune siden 1994. Herland Eiendom har i dag en sterk posisjon innen det eksklusive segmentet på privat bolig, prosjekt og fritidseiendommer i Bergen og på Geilo. Herland eiendom er i dag eid av Eiendomsmegler vest.


Vi har gjennom årenes løp opparbeidet oss høy kompetanse og et stort kontaktnett, som alle våre kunder nyter godt av. Vår brede kontaktflate mot et kjøpesterkt publikum har lært oss hva kjøperne vil ha- og hvordan. Herland Eiendom er en liten og fleksibel organisasjon med fokus på kvalitet i alle ledd. Det er en stor beslutning å handle bolig eller fritidseiendom, og noe som kan ha avgjørende innflytelse på privatøkonomien. Derfor er det viktig å alliere seg med en erfaren eiendomsmegler, som kan gi profesjonell rådgivning gjennom alle faser i handelen. Alle eiendommer er unike, og derfor utarbeider vi – sammen med selger- en individuell salgs- og markedsføringspakke , som sikrer best mulig resultat for akkurat din eiendom.


Vi i Herland Eiendom har alltid vært opptatt av å ligge i forkant og yte det lille ekstra som kan gi store positive utslag for resultatet. Vi ønsker deg velkommen som kunde!


Vi realiserer hyttedrømmen din!
Herland Eiendom har i dag en sterk posisjon innen det eksklusive segmentet på fritidseiendommer i Bergen og på Geilo. Vår beliggenhet på Geilo gjør at vi tiltrekker oss kunder fra både øst- og vest. Vi er lidenskapelig opptatt av fritidseiendom, og har som mål å realisere fritidsdrømmer for våre kunder. Vi har jobbet med fritidseiendommer i Hol Kommune siden 1994, og er i dag en av de ledende aktørene på Geilo. Vi i Herland Eiendom har alltid vært opptatt av å ligge i forkant og yte det lille ekstra som kan gi store positive utslag for resultatet. Vi ønsker deg velkommen som kunde!


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
Click to activate
Hol, Norway
The latitude and longitude
60° 32' 7" N / 8° 12' 40" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad