Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Viken HOL

Kiteskolen.no

  • +47 41777888
  •  /  km From You
Overview

Geilo er midt i snøkiteparadiset med massevis av gode kitemuligheter i alle retninger. Kitekurset holdes på toppen av Havsdalen som er en veldig vindsikker kitelokasjon!

Alt ligger til rette for en fantastisk helg på høyfjellet. Ta med vennegjengen, firmaet eller kom alene. Kiteskolen.no lærer deg å kite med Norges beste kitekurs tilpasset nybegynnere og erfarne i alle aldre. I et 2-dagers kitekurs lærer du alt av grunnleggende teori slik at du blir en selvstendig kiter. Det finnes også dagskurs og tre timers intro kurs. Det eneste du må ta med selv er ski eller snowboard (kan også leies på Geilo eller Haugastøl).

Har du/dere hytte på Geilo, Ustaoset, Haugastøl eller på vestsiden av Hardangervidda så anbefaler Kiteskolen.no den 2 dagers kitekurs på Hardangervidda. Erfarne og engasjerte instruktører tar deg med til et av Norges aller beste kiteområder; Hardangervidda! Det er vindsikker område, du får god oppfølging og mye utstyr på kurset. Du kan også velge en dagskurs eller 3 timers intro kurs. 

Målet med kurset er at du blir en selvstendig kiter slik at du kan fortsette å øve deg videre på egen hånd. Du lærer alt du trenger om sikkerhet og kitekontroll. Avhengig av din ferdigheter kommer de fleste i gang med kiting allerede på første dag.  
Kurset går grundig til verks og tas ingen snarveier på vei til god kitekontroll. Hos Kiteskolen.no får du trygg kiting med en trygg utvikling basert på dine egne ambisjoner og forutsetninger.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages