Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Hol

Snøscooterkjøring i Dagali

  • Dagali Flyplass, Bygdevegen 185, Hol
  • +47 32093820
  •  /  km From You
Overview

Enten du er veldig forsiktig eller ute etter skikkelig action finnes det en snøscooteraktivitet som passer. Vi har rolige elgsafarier der naturopplevelsen står i fokus, og lange snøscooterbaner der du virkelig kan gasse på. For de som ikke får nok kan vi avslutte med dragracing.

Vi kjører i gang med snøscooter så snart det er snø nok. Normalt er sesongen fra desember til april.

For å kunne kjøre snøscooter må føreren ha førerkort for snøscooter eller bil. På elgsafari er det mulig å være passasjer.

Snøscootersafari:

En flott tur i vakkert norsk vinterlandskap. En rolig fin tur for hele familien. Her kan det hende at man ser elg, rådyr, ørn og andre flotte dyr. Halvvegs i turen blir det en pause med noe varmt i koppen. Turen går langs Pålsbufjorden i Nore og Uvdal. Turen starter og avslutter på Dagali Opplevelser.

Du trenger ikke å ha tidligere erfaring med snøscooter for å være med på vår safari!

Det blir brukt tosetere, slik at man kan ha med passasjer.

Scooterbane:

På vårt område på Dagali Opplevelser har vi forskjellige snøscooterbaner, på alt fra 1 til 5 km. Her kjører vi opp til 10 scootere samtidig. På racingbanen bruker vi Yamaha Phazer, en lett type en-seters snøscooter som er enkel å manøvrere og veldig spreke. Banen består av flere svinger og rette strekker, så man får virkelig kjørt seg.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad