Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac0c21c6f5c76a81e0b27
name: plugins_common_social_share (widget)
Hol
TripAdvisor rating of 4

588

Vestlia Resort

Bestill

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Hotellet ligger rett ved alpinbakken og langrennsløypene. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte penthouseleiligheter i en varm og komfortabel lodgestil. I salene og loungen finner du fantastiske kunstverk av blant andre Edvard Munch og Kai Fjell på hotellet samt en utstilling av vakre drikkekar fra Norge.

Vestlia Resort har et eksklusivt spa- og treningssenter, moderne konferanselokaler med en hovedhall på hele 600 kvm, en hyggelig restaurant, en bar og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger. Barna kan kose seg i bowlinghallen med 8 baner og shuffleboard, i Geilos kuleste lekeland, i Eventyrbadet på hele 750 kvm eller ute i pumptracken.

Hotellet ligger i bunnen av bakken, så om vinteren er det kun å spenne på seg skiene og hoppe rett i stolheisen utenfor døren. Her starter også langrennsturen din. Kun 200 meter fra hotellet finner du høydeparken som passer for både store og små. Her kan hele familien kose seg med fart og spenning i ziplinen eller i taustigene. Vestlia Resort eier også sitt helt egne fiskevann der dere kan fiske dagens middag.

Hos Vestlia Resort vil du nok aldri kjede deg, her finnes aktiviteter for enhver og fantastiske senger for deg som bare vil ta det helt med ro.

Kilde: Visit Geilo AS

0

Vestlia Resort

Bestill

Sider du nylig har besøkt