VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Viken HOL

Vinternatt - Sommeraktiviteter

  • Stakkestø 12, Hol
  • +47 41636579
  •  /  km From You
Overview

Lær om friluftsliv og se turperler på Geilo og Hardangervidda.

Dette er ikke ekstremtur, men vinternatt elsker ekstremt mye å være på tur! Jørgen og Hilde er bosatt på Geilo, et glimrende sted for deg å starte uoppdagede fjelleventyr på Hardangervidda, Nord-Europas største høyfjellsplatå.

Vinternatt er to friluftslivsveiledere som vil vise deg vakker naturen i ditt tempo, fra skogen til høyfjellet. Lavterskeltur for hele familien, vennegjengen eller firmaet. Her kan du glemme hverdagens stress, nyte tiden sammen og få ladet batteriene.

Vinternatt kan skreddersy turen så den passer dine ønsker og behov. De har telt, sovepose og liggeunderlag du kan leie til en billig penge. Vinternatt gleder seg til å vise deg sine favorittsteder her på Geilo og på Hardangervidda.

Påmelding på www.vinternatt.no eller skriv en mail på post@vinternatt.no

Ønsker du å bestille en privat tur for kun deg og din familie er det mulig ved forespørsel.
 

Vinternatt består av to friluftsveiledere, Hilde og Jørgen.

Hilde er utdannet i Danmark ved Paul Pederersens idrætsinstitutt. Hun er også utdannet flamencosanger og har reist flere steder rundt om i verden for å opptre, men er nå mest opptatt av å formidle norsk natur til tilreisende turister både fra inn- og utland.

Jørgen har en treårig friluftslivsutdannelse ifra Høgskolen i Telemark, og har vært innom store deler av den norske naturen, men har nå de siste årene fått et spesielt godt forhold til Geilo og ser store muligheter for aktiviteter i naturen rundt her.

Tanken med Vinternatt er å kunne tilby aktiviteter for alle, noe en kan ta med hele familien på. Enten man vil lære eller bare oppleve noe skal Vinternatt kunne tilby begge deler, spesielt det å gi folk de verktøy man trenger for å trygt kunne være ute.

Medlem av GEILO365. For booking av aktiviteter: www.geilo365.no

​​​​​


  • Last Updated:
  • Source: Visit Geilo AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages