Dynamic Variation:
Choose Language
Search

Konferanse på Geilo – midt i uka

høydepark høydepark

Førsteklasses lokaler, nydelig mat, og ikke minst vakre omgivelser. På Geilo har du alle muligheter til å kombinere faglig påfyll med fantastiske opplevelser i det fri, sommer som vinter!

Skiing in Kikut

Geilo har lang erfaring som konferansedestinasjon. Fjellbygda kan skilte med utallige møterom, saler og stor hotellkapasitet, alt dere trenger av AV-materiell, skjermer, IT-oppsett og annet som hører med for vellykkede samlinger. Fokuset har alltid vært å gi de tilreisende noe mer enn bare en konferanse, et kick-off eller en faglig utviklende samling. God atmosfære, profesjonell servering og utrolige naturopplevelser er naturligvis det vi satser på; naturen ligger jo her og byr seg frem!

Teambuilding med store opplevelser på høyfjellet

Naturen som omgir Geilo og områdene rundt, innbyr til opplevelsesrike konferanser. Når det faglige er gjennomgått og det fortsatt er et stykke til middag, er det bare størrelsen på gruppen og hvor mye adrenalin dere ønsker å bringe til overflaten, som bestemmer hva Geilo har å by på – som dere vil være med på. Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat dere. Gå inn på denne siden for å se hvor mye det er å velge mellom! Nedenfor finner du en oversikt som viser noen av favorittene til tidligere møte- og konferansegjester.

sykkel1

10 favoritter på Geilo sommer og vinter:

SOMMER

Her får dere et nytt og spennende møte med en av Norges lengste elver, Numedalslågen. Den er kjent som en av Europas beste rafting-elver og for annen elvesport. Her kan dere få en roligere tur, eller klinke til med en actionfylt og våt affære. Uansett står lagarbeidet i fokus og ikke ulikt arbeidsprosesser i næringslivet generelt, blir målet å komme seg fra a til å på en smidig måte.

Her har man virkelig muligheten til å dele en opplevelse av de sjeldne. På juvvandring sklir man nedover Numedalslågens naturlige formasjoner i fjellet, står bak fossefall, bader i jettegryter og hopper fra klipper. Her ligger alle forholdene til rette for å teste egne grenser.

Nyhet i Norge! Her konkurrerer man mot hverandre i to lag ved bruk av pil og bue. Pilspissen er heldigvis byttet ut med skumgummi, men adrenalinet treffer absolutt med full kraft. Det finnes en egen bane for spillet, men det kan også settes opp andre steder hvis det er ønskelig.

Bor det en liten Tarzan eller Jane i deg? Her blir det utfordringer i høyden med klatring, slynger og balanse. Vi garanterer at jungelhylet kommer som en naturlig følge! Med et godt lagarbeid, kløkt og litt muskelkraft, kan man forsere i alt 31 ulike hindre.

Geilo er kjent for sine fantastiske sykkelstier. Enten dere ønsker å prøve ut Norges vakreste sykkeltur, Rallarvegen, teste downhillferdighetene i Vestlia eller sykle grusveier i fjellheimen. Det finnes flere steder for utleie av sykler til ulik bruk.

hundekjoring

VINTER

Landskapet og vindforholdene på Geilo er helt ideelt for kiting. Haugastøl regnes som et av verdens beste områder, og Havsdalen åpner opp for spektakulære naturopplevelser. Det finnes skreddersydde bedriftskurs, så her er det ingen unnskyldning for ikke å bli tatt av vinden!

Hva med å kjøre hundespann innover hvite vidder? Bli med på en fartsfylt og spennende tur tett på omgivelsene. Området rundt Geilo og Hardangervidda har optimale forhold for hundekjøring.

Nå har Geilo Nord-Europas lengste zipline. Få Hallingskarvet inn på direkten i 100 km/t nedover Vestlia. Helt trygt selvsagt, og en skikkelig adrenalinvekker! Et perfekt innslag mellom to møter eller som en avslutning på en lang dag.

Kjør ned Norges lengste kjelkebakke i Dagali eller akebakken i Havsdalen. Svinger, kuler og rette fartsetapper gir en toppfart på 70 km/t.

Alt fra rolige turer der naturopplevelser står i sentrum, til lange snøscooterbaner der dere virkelig kan gasse på. For de som enda ikke har fått nok kan man avslutte med dragracing.

Stort pause rom

Hvor ellers finner du kombinasjonen av gourmetmat, høyfjell (den friske luften er en del av pakken), profesjonelle arrangører for alt fra to til 600 deltagere, serviceinnstilt betjening på noen av landets flotteste hoteller, opplevelser du garantert ikke finner andre steder, samt en unik beliggenhet der øst møter vest - og motsatt? Geilo er stedet - hele året!

Husk! Geilo ligger midt mellom øst og vest, og Bergensbanen er et godt sted å starte konferansen.

Velkommen til Geilo midt i uka.

Visit Geilo Konferanse logo

For kontaktinformasjon, kapasitet og sesong – besøk www.geilo.no eller ring oss på 32 09 59 00. Vi syr gjerne sammen en pakke for deg og hjelper til med bestilling.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad